Kvalitní a luxusní, ale i kvalitní a dostupné

Umyvadlo ze série KOLO Varius

Umyvadlo ze série KOLO Varius

Kdo stojí před rozhodnutím, jak vybavit novou koupelnu, zvažuje pochopitelně také své finanční možnosti. Exkluzivní koupelny špičkové kvality na našem trhu nabízí např. značka KERAMAG, kterou dodává největší evropský výrobce v oboru firma Sanitec. Sanitec ale vychází vstříc i těm, kdo nechtějí do vybavení koupelny investovat vyšší částky. Přijatelné ceny její další známé značky KOLO přitom neznamenají ústupek dobré kvalitě.

Asymetrická vana Clarissa

Umyvadlo ze série KOLO Varius

Odpovídá to současné strategii firmy Sanitec budovat dvě silné značky - luxusní KERAMAG, jehož výrobky se vyznačují vysokou kvalitou a výjimečným designem, a KOLO, značku, která nabízí široký sortiment kvalitních výrobků v základní a střední cenové úrovni. 


Sanitec se rozhodl značku KOLO ještě více posílit. Od jara 2006 jsou proto jeho výrobky sanitární keramiky, dodávané dosud pod značkou DELTA, prodávány rovněž pod značkou KOLO. Tím dochází ke sjednocení nabídky sérií keramiky a nábytku pod jednotné názvy a jednu značku KOLO. Došlo rovněž ke změně názvu čtyř známých sérií keramiky: Diara se mění na: Aplauz, Amera na Impuls, keramika Fondo Piko se stane sérií Nova Top Pico a Fondo bude prodávána pod značkou Nova. Oblíbený komplexní program Panda, který si v základním cenovém segmentu získává stále silnější pozici a bude i nadále výrazněji podporován, představuje ekonomickou sérii pod značkou KOLO.

Vana Comfort

Umyvadlo ze série KOLO Varius

Široký sortiment, moderní design, vysoká kvalita, rozumná cena

 

Významný evropský výrobní koncern Sanitec nabízí pod značkou KOLO výjimečný komplexní sortiment, který zahrnuje keramiku, nábytek, vany, sprchové kouty i masážní systémy, nejširší nabídku koupelnových sérií keramiky s nábytkem ve všech cenových úrovních a na přání keramiku s povrchovou úpravou Reflex. Pozornost je věnována i speciálním programům, např. koupelnovému vybavení pro tělesně postižené, pro veřejná zařízení anebo pro mimořádně malé koupelny. Jde o značku zaručující kvalitu a dlouhou životnost výrobků, mj. díky použití hodnotných materiálů (kvalitní glazura, kvalitní akrylát Lucite®, materiál nábytku odolný proti vlhkosti, vysoce jakostní nábytkové kování s doživotní zárukou, skleněné výplně a ložiskové pojezdy sprchových koutů, aj.). Značka KOLO sleduje nejmodernější trendy v oboru a do značné míry sama udává směr ve vývoji nových výrobků a konceptů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Umyvadlo Quattro se dvěma bateriemi

K novinkám v její nabídce patří např. moderní pravoúhlý design umyvadel a nábytku KOLO Quattro, nové bezrámové sprchové kouty Niven, nové rohové vany KOLO Maxima, Rewia a Sesja, nové modely asymetrických a hydromasážní van, nové série keramiky Varius a Primo aj. Novinkou je také bezplatný 3 D program, s jehož pomocí si můžete naplánovat, jak bude vaše nová či nově vybavená koupelna vypadat.
30.06.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444