Krby a kamna Enbra

ENBRA spol. s r.o. je 100% česká společnost s jedenáctiletou tradicí, zkušenostmi a ucelenou nabídkou výrobků a služeb zejména z oblasti topení, měření a regulace. V nabídce společnosti Enbra si příjdou na své všichni, kteří mají rádi pohodu a romantiku plápolajícího ohně, sálavé teplo. To žádný radiátor neposkytne - řešením jsou krb nebo kamna.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Kachlová kamna Enbra jsou návratem ke klasickému řešení a jsou vyráběny v malých sériích. Kachle jsou v matových nebo lesklých glazurách. Tradiční vzhled těchto kamen příjemně dotváří vzhled jak historických, tak i moderních interiérů. Kachlová kamna jsou nejen příjemným vizuálním doplňkem, ale díky skvělým akumulačním vlastnostem tkví jejich hlavní přednosti v užitku.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Kamna Enbra je možné doplnit o dva typy vložek. Vložka s označením Enbra I je jednoduchá krbová vložka standardní konstrukce se šamotovou spalovací komorou a popelníkem. Je vhodná pro obezdívání a také tvoří jádro krbových kamen s různým provedením vnějšího pláště. To lze provést z kamnařských kachlů, keramických obkladů nebo s kovovým opláštěním z černého plechu a nerezi.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Enbra II je vložka nové, pokrokové konstrukce, kde se přívodem terciálního vzduchu do horní části spalovací komory docílí účinnějšího a čistšího spalovacího procesu s delším intervalem přikládání. Ten se pohybuje kolem 8 hodin. Tato dlouhá doba zajišťuje potřebný tepelný komfort například při spánku, kdy vstávat kvůli přiložení není jistě nic příjemného. Další výhodou je použití výměníku pro ohřev ÚT nebo TUV. I zde si můžete vybrat z mnoha typů opláštění.
16.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444