Komfort a bezpečí domova na dosah ruky

Pocit bezpečí a komfort pro svůj domov i rodinu chce každý z nás. Proto stojí za to věnovat pozornost prostředí okolo svého domu. Nezapomínejte, že i automatické brány a garážová vrata vám mohou ulehčit každý den a ušetřit vám čas. S produkty Somfy si můžete vybudovat vaši osobní chytrou domácnost podpořenou špičkovou technologií TaHoma usnadňující jejich ovládání.

Motorizované brány a chytrá garážová vrata od společnosti Somfy mají mnoho společného. Tyto automatizované inovativní prvky přinášejí majitelům domů větší pocit bezpečí, zvýšený komfort, a to všechno díky jedinému chytrému systému – TaHoma, který je propojen v každém z produktů Somfy.

Chytrá domácnost vás přivítá hned před domem

Pohodlí, které s sebou přináší chytrá domácnost, si můžete začít užívat už při příjezdu k vašemu domu. Motorizovanou bránu už nemusíte složitě otevírat a zavírat. Přímo z vašeho vozu jednoduše stisknete tlačítko na klíčence, použijete hlasový příkaz, využijete chytrou aplikaci nebo si jednoduše nastavíte widgety na svém telefonu. V zimních a podzimních měsících tak vůbec nemusíte vystoupit z auta a můžete si naplno užít pohodlí a teplo svého vozu, potažmo svého domova.

 

Technologie dostupná kdykoliv a odkudkoliv

S touto technologií můžete bránu otevřít odkudkoliv a nemusíte se starat, jak se k vám dostane kurýr s balíčkem nebo plánovaná návštěva. Spárováním s dalšími produkty Somfy si vytvoříte automatizovanou domácnost.

Motorizovanou bránu společně s garážovými vraty můžete propojit do vlastních přednastavených režimů. Ty budou automaticky plnit úkoly, které odpovídají vašim denním aktivitám.

Chcete například, aby se už při vašem příjezdu spustilo automatické osvětlení v domě, vypnul alarm a vysunuly se rolety? Vytvořte si v mobilní aplikaci Tahoma scénář „příjezd domů“, navolte tyto jednotlivé úkoly a jedním kliknutím si užívejte pohodlí vaší chytré domácnosti.

Své režimy můžete ovládat prostřednictvím zařízení Tahoma Switch. Jedním dotykem spustíte režim, který bude vytvářet atmosféru domova přesně podle vašich představ.

Jak na to

  • Na zařízení Tahoma Switch jsou dvě tlačítka, pro každé jedno z nich si vytvoříte vlastní režim - např. „režim dobré ráno“.
  • V chytré aplikaci TaHoma, klikněte na nabídku „…“.
  • Pak na „Konfigurace instalace“ a zvolte „Box“.
  • Klikněte na „Nastavení tlačítek“.
  • První tlačítko přizpůsobíte kliknutím na tlačítko „+“.
  • Pak si vyberte Manuální scénář, který chcete k tlačítku přiřadit. Přidat můžete i jednotlivá zařízení a nastavit pro ně akce, které mají provést.
  • Pokračujte v nastavení Druhého tlačítka stejným způsobem.


Výběr typu motorizovaných bran a garážových vrat záleží čistě na vašich preferencích. Materiály, barvy a typy produktů si můžete zvolit dle vašich individuálních potřeb a stylu. Pokud potřebujete radu ohledně začlenění celé domácnosti do chytrého systému TaHoma, neváhejte se obrátit na Somfy Experty. Váš nejbližší specialista na chytrou domácnost je snadno dostupný prostřednictvím našeho dealer lokátoru. Díky Somfy může mít každý komfort a bezpečí domova na dosah ruky.
03.10.2023 | PR
  • SOMFY, spol. s r.o.

    Francouzská společnost Somfy působí na českém trhu od roku 1996, je největším světovým výrobcem pohonů stínicí techniky (rolety, žaluzie, markýzy), ale i motorů pro vrata a brány. To vše můžete ovládat přes svou chytrou domácnost TaHoma, nově i svým hlasem.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444