Když vás bolí záda, je čas si pořídit novou a kvalitní matraci

Je to snadné. Abyste se přes celý den cítili fit a plni energie, je důležité se dobře vyspat. Na kvalitním spánku se podílí mnoho různých faktorů. Mezi hlavní patří vyvětraná místnost, dobrá postel a kvalitní matrace.

Jak kvalitní matraci poznat

Matrace by měla vašim zádům poskytovat dostatečnou oporu, nesmí být příliš měkká, ani příliš tvrdá. Vašemu tělu se přizpůsobí a umožní změnu polohy bez námahy.  Zkrátka se vám na ní musí dobře ležet. 
 

Před samotným výběrem matrace zvažte následující faktory:

  • tvrdost, 
  • materiál, 
  • rozměry, 
  • kompatibilitu s vaším roštem. 

Pokud máte atypické rozměry postele, informujte se u výrobce na matrace na míru.

Kvalitní matrace kupujte pouze u prověřených výrobců. Společnost PURTEX, český a slovenský výrobce postelí a klinicky hodnocených matrací, nabízí matrace, které byly navrženy nejlepšími profesionály a specialisty v oboru zdravého spánku. V kombinaci s nejmodernějšími trendy a technologiemi tak může zákazníkům nabídnout matrace s dlouhou životností a té nejvyšší kvality. 

Všechny matrace PURTEX jsou perforované. Získávají mnohem lepší vzdušnost a schopnost odvádět vlhkost. Vy tak máte jistotu, že spíte na čisté a zdravotně nezávadné matraci. V současné chvíli je PURTEX jediná firma v České a Slovenské republice, která tuto technologii k výrobě matrací využívá.
 

Netroufnete si objednat matraci „naslepo“?

Neostýchejte se navštívit některou z prodejen PURTEX a matraci si vyzkoušet na vlastní kůži. V prodejně naleznete všechny typy – od velmi měkké až po velmi tvrdé, pružinové, taštičkové i pěnové. S výběrem té nejvhodnější matrace vám ochotně poradí proškolený personál.

Lepší spánek pro vás oba

Jste rozhodnuti koupit si novou matraci? V PURTEX probíhá výjimečná akce „Matrace 1+1“. Stačí si zakoupit jednu matraci a druhou dostanete zdarma. Vybírat můžete ze sendvičových matrací z vysoce kvalitní studené pěny CoolFlex® a paměťové pěny ViscoFoam®. Mají 7 zónovou profilaci, která umožňuje provzdušnění materiálu a napomáhá k uvolnění svalstva. Zároveň se přizpůsobuje určitým částem těla, jako jsou např. ramena, krk, hlava, bedra, nohy. 
 
Hledáte matraci do manželské postele? Jak vyřešit problém, kdy každému z páru vyhovuje něco jiného? V rámci akce „Matrace 1+1“můžete získat tzv. oboustranné matrace s různou tuhostí.

10.08.2022 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444