Kdo vyhrál ve Velké vánoční soutěži?

Děkujeme všem soutěžícím za zaslané fotografie do soutěže Velká vánoční soutěž 2019. Prohlédněte si vítězné fotografie.

 
Soutěž byla 27. 1. 2020 ukončena. Přehled všech zařazených fotek do soutěže najdete na této stránce.

Hlavní cenu voucher v hodnotě 10 000 Kč na nákup zboží z e-shopu Nábytek Natali získává paní Dana Pešková za fotografii "Vánoční výšlap na Pustevny".
Dana Pešková

Redační cenu 20% slevu na bezfalcové nebo reverzní dveře MASONITE do skrytých zárubní si zaslouží fotografie s názvem "Vánoční nálada" od pana Petra Koloucha.

Vstupní zátěžovou rohož Shakira na míru v hodnotě až 2000,- Kč odesíláme paní Lucii Černé, která soutěžila s fotografií "Vánoční pohoda".



Na designové myši od značky Trust se mohou těšit tito soutěžící: paní Marcela Hlaváčová, paní Jana Prokopová, paní Zdislava Holcová a paní Jana Rezková.



Paní Ivana Hříbalová s fotografií "Vánoční pečení" může v poštovní schránce očekávat lněný sáček na chléb a pečivo a startovací sadu bezigelitových sáčků.

Ivana Hříbalová

bydlinekPravidla Velké vánoční soutěže
Fotografii, která splňuje vánoční tematiku, jste mohli posílat prostřednictvím formuláře, nebo na e-mail blog@bydleni.cz.

Soutěžní fotografie jsou zobrazeny na stránce Velká vánoční soutěž, kde pro ně bylo možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat ZDE do 27. ledna 2020 12:00. Soutěž byla ukončena.

Princip vyhlášení vítězů: 
- Hlavní cenu čtenářů vybírá redakce z 15 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších sedm soutěžících redakčními cenami.

Redakce hodnotila kvalitu a originalitu fotografie.

 


Partneři Velké vánoční soutěže


04.03.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444