Kde uskladnit sezónní věci, aby doma nepřekážely?

Máte malý byt, ve kterém není k hnutí? Nebo si snad na velikost bydlení stěžovat nemůžete, ale stejně nemáte kam uskladnit sezónní věci, jako jsou lyže s veškerou výbavou na hory, jízdní kola, kolečkové brusle nebo třeba kočárek, který budete potřebovat až příští rok? Odvezte všechno do skladu, kde vám věci pohlídají za vás.

Profesionální samoobslužné sklady Less Mess Storage nabízejí místo navíc, které uvítáte při stěhování, rekonstrukci, malování nebo prostě jen velkém úklidu. Až pomine zimní sezóna, vy se vrátíte z horské dovolené, kam uskladníte lyže, lyžáky, snowboardy, helmy a další vybavení? Nezaplňujte si zbytečně skříně nebo společné prostory na chodbě. Nechcete léto konečně prožít na pěkném balkoně bez věcí, které na něj nepatří?

Navštivte pobočku samoobslužných skladů Less Mess Storage a pronajměte si soukromou kóji podle velikosti, kterou zrovna potřebujete. Obdržíte unikátní kód, díky kterému získáte přístup ke svému majetku pouze vy. Do skladu můžete zavítat kdykoliv během 24 hodin každý den

 

 

Stěhování nemusí být noční můra

Budete se stěhovat, ale váš nový byt ještě není zcela připraven a ten starý potřebujete co nejdříve uvolnit novým nájemníkům? Odvezte potřebné věci na určitou dobu do skladu a v klidu se věnujte malování a doladění nového bydlení.

Společnost Less Mess Storage se stane vaším parťákem při stěhování. Můžete si zde zakoupit obalový materiál, lepicí pásky, krabice, bublinkové nebo strečové folie, které při balení a stěhování budete nutně potřebovat. A že nevíte, jak byste všechny věci do skladu odvezli? I s tím vám Less Mess Storage pomůže. Zapůjčí vám dodávku nebo doporučí prověřené stěhovací firmy. 
 

Nemusíte žít na skladišti vzpomínek

Externí sklady Less Mess nemusíte využívat jen na velké věci. Odvezte sem i drobnosti, které schováváte po krabicích, protože k nim máte vztah. Staré fotografie po rodičích, vaše sbírka pivních víček, dětské hračky, korespondence z mládí… Do samoobslužných skladů můžete kdykoliv zavítat, vrátit se ke svým vzpomínkám a doma se těšit z nového volného prostoru.  
18.01.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444