Jsou radiátory stále potřeba?

V době, kdy je většina novostaveb opatřena tepelným čerpadlem a podlahovým topením můžeme mluvit o ústupu radiátorů ze scény. Není to ale úplně pravda. Stále totiž existují prostory, kde radiátor slouží jako nenahraditelný pomocník pro sušení ručníků nebo dotápění velkých místností.

Díky novým technologiím ve vytápění si dnes můžeme vybrat ze široké škály možností. Do koupelny však radiátor patří vždy. Dnes již není pravidlem, že se jedná o hlavní zdroj tepla v koupelně, ale bezesporu se řadí do kategorie dokonalý společník při odkládání věcí a jejich sušení. Každá koupelna by měla disponovat radiátorem. Ale jakým, když žebříky, jak je známe, jsou po několika letech na odpis? Než by koupelnu zkrášlovaly, spíše ji kvůli odlupující se barvě hyzdí. 

Řešení nabízí firma Laurens Radiátory, kde se specialisté zabývají vývojem, výrobou a prodejem radiátorů od roku 1993. Díky úzké specifikaci této firmy na designové radiátory si můžete pořídit koupelnový žebřík, který bude ozdobou vaší koupelny. A do konce léta i s mimořádnou slevou 30 %.  Díky vysoce kvalitním barvám nedochází k odlupování a barvy nijak nemění svůj tón. Široká nabídka povrchových úprav, které v Laurens nabízejí, je bezesporu obrovskou výhodou, protože pak lze sladit barvu interiéru s barvou radiátoru.

Koupelna však nemusí být opatřena jen standardním koupelnovým radiátorem. Čím dál častěji se do koupelen usazují retro litinové a retro koupelnové radiátory, které naleznete na www.laurens.cz.

Díky letní akci na koupelnové radiátory Laurens můžete do konce prázdnin získat exkluzivní slevu ve výši 30% a mít tak koupelnu dokonale nachystanou na novou topnou sezonu. Vybrané modely radiátorů si můžete prohlédnout v Radiátorových studiích Laurens nebo na veletrhu For Arch ve dnech 17. - 21.9.2019. 
15.08.2019 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444