Jde se do školy! Zaměřili jsme se na výběr stolu, židle a osvětlení

Soutěž o designovou lampu od společnosti MOLL

Prázdniny sice ještě neskončily, září však už brzy zaklepe na dveře. Pokud nechcete zběsile pobíhat po obchodech a na poslední chvíli shánět potřebné vybavení do školy pro vaše děti, začněte o tom přemýšlet už nyní. Hledáte-li kvalitní, nadčasový a univerzální nábytek, rostoucí stoly a židle jsou chytrým řešením.

Rostoucí stůl JOKER nabízí vše, co jen můžete od stolu očekávat. Navíc je krásný!

Stůl JOKER pochází z dílny německého výrobce MOLL, je vyroben s maximálním důrazem na kvalitu, vyniká minimalistickým designem a překvapí vás, jak moc je flexibilní!

Díky polohovému systému stůl roste s dítětem od věku prvňáčka až do dospělosti. Stůl vždy snadno upravíte přesně na míru dítěti:

  • Výšku lze nastavit v rozmezí 53 – 82 cm, to odpovídá 112 – 200 cm výšky člověka.
  • Podle druhu činnosti nastavíte pracovní desku do požadovaného úhlu. 
U rostoucího stolu JOKER máte jistotu, že si vaše dítě nebude hrbit záda nebo kazit oči. 

 

Detaily, které dělají z obyčejného stolu stůl MOLL

Na detailu záleží! Proto je stůl Joker vybaven praktickým háčkem na školní tašku, držákem na knihy s lupou a zarážkou. A až se nároky dítěte časem zvýší, je možné pracovní prostor stolu rozšířit přídavnou boční deskou či velkoobjemovou zásuvkou.

 

bydlinekLetní akce: Back to school
Dbáte na zdravé sezení vašich dětí? Až do 30. září 2019 máte možnost získat stůl JOKER EASY za mimořádně příznivou cenu. Přijďte si stůl prohlédnout k prodejcům

 

Židle musí být nastavitelná ve třech směrech

Pro zdravé sezení je vedle pracovního stolu stejně důležitá kvalitní židle. Co vše musí umět, aby splňovala kritéria ergonomie? Stejně jako stůl musí být nastavitelná a dítěti vyhovat v každém věku. Možná namítnete, že dnes už skoro u každé židle můžeme nastavit výšku. To ale nestačí. U židle musíme sledovat tři parametry: výšku a hloubku sedáku a nastavitelné opěradlo. 
Otočná židle MOLL MAXIMO je nastavitelná ve třech směrech, a tak se v okamžiku přizpůsobí výšce a tělesným proporcím dítěte. Vytvarované polstrované sedadlo s tlumiči nárazů a kmitající opěradlo zabraňují nežádoucímu statickému sezení a motivují uživatele, aby kdykoliv změnil polohu sedu. 

Představujeme designovou lampu L7

Stůl a židli bychom měli… Zbývá dořešit kvalitní a dostatečné osvětlení pracovního prostoru. Ideálním řešením je LED stolní lampa, která díky své maximální flexibilitě zaručí, že se světlo dostane všude, kam potřebujete.
 
Tato štíhlá, skoro neviditelná lampa L7 značky MOLL vás mile překvapí svým minimalistickým designem a několika moderními vychytávkami, které rázem z obyčejného stolu vytvoří malou domácí kancelář. Lampa L7 disponuje plynule stmívatelným komfortním světlem, zabudovaným portem USB na nabíjení mobilních telefonů nebo třeba praktickým žlábkem na odkládání tužek.



MOLL je jen jeden. Jak poznat originál?

Rostoucí nábytek značky MOLL je zárukou německé kvality. Je vyroben z vysoce kvalitních, zdravotně nezávadných materiálů, pravidelně testován a podrobován těm nejpřísnějším zkouškám. Stoly a židle MOLL získaly několik vysoce hodnocených ocenění. Jestliže se nechcete při nákupu napálit, nedejte na zdánlivě lákavé akční nabídky a vždy si ověřte skutečného výrobce.

bydlinek Soutěž o designovou lampu od MOLL
Z designové lampy na vašem stole se můžete radovat i vy. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete na: https://moll-shop.cz/ nebo v článcích zde, na portálu BYDLENI.CZ. Soutěž trvala do 22. září 2019. Výherce: Tereza Prášková


19.08.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444