Jarní úklid? Usnadněte si ho s novým pomocníkem od Samsungu

Soutěž

Ve většině domácností je značný čas věnován úklidu, navíc v případě toho velkého jarního čas neúměrně stoupá a ukrajuje tak z vzácného volna, které bychom mohli trávit příjemnějším způsobem s našimi blízkými. V dnešní době plné chytrých a inovativních technologií už ale není problém usnadnit si domácí úklid spolehlivými pomocníky, kteří danou práci odvedou rychle, přesto však kvalitně a spolehlivě.

Všichni víme, že po samotném úklidu přichází na řadu ještě čištění a úklid použitých nástrojů a přístrojů, ať už je to vyprání špinavých hadrů nebo vysypávání sáčků plných prachu z vysavače. To vše odpadá při použití bezsáčkových vysavačů Samsung z nové řady VS6000KL, které disponují filtrací CycloneForce. Ta zabraňuje ucpávání filtru a zároveň dlouhodobě zachovává vysoký sací výkon (30W).

Bezdrátový vysavač se zvládne plně nabít během 3 hodin, přičemž na jedno nabití zvládne vysávat až 30 minut v normálním režimu a 13 min v režimu turbo. Výkon vysavače zajišťuje baterie 21,6V Li-Ion s LED indikátorem.

Jelikož je vysavač bezsáčkový, vysátý prach a nečistoty se shromažďují v nádobě s vodou o objemu 0,25 litru, kterou na závěr pouze vylijete. Její čištění usnadňuje technologie EzClean, která zabraňuje usazování nečistot na stěnách nádoby.

Díky těmto vysavačům nabere každý váš úklid rychlý spád a vy už se propříště budete moci věnovat jen tomu, co za váš čas doopravdy stojí.

bydlinekSoutěž o nový vysavač z řady Samsung VS6000KL
Usnadněte si jarní i všechny další úklidy - vyhrajte vysavač z nové řady Samsung VS6000KL v hodnotě 7 290 Kč. Stačí správně zodpovědět následující otázku.

Správnou odpověď najdete na www.samsung.cz. Soutěž trvala do 21.6.2017.
Výherce: Zdena Skálová

22.05.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444