Jaký interiérový styl vám koluje v žilách? Otestujte se a zapojte se do soutěže

Provence styl, foto: Bella Rose

Provence styl, foto: Bella Rose

Zařizování domova tak, aby to spolu všechno pěkně ladilo, umí být někdy pěkně tvrdý oříšek. Nabídka je široká a častokrát se ani neumíme rozhodnout, které kousky by nám vyšperkovaly bydlení tak, abychom se v něm cítili příjemně a pohodově a aby domov působil uceleným dojmem.

Romantik s hlavou v oblacích nebo bohém?

Stylů, které dominují interiéru, je hned několik a nemusíte se striktně držet jen toho jednoho. Jednotlivé styly mezi sebou můžete pěkně zkombinovat a vytvořit si tak domov, který bude odrážet vaši osobnost. Nezapomeňte však, že vše je třeba dělat s citem a tak, aby váš domov nepůsobil chaoticky.

Jste romantik a milujete atmosféru slunečného jihu Francie? Provensálský styl v kombinaci s tím přírodním pro vás bude to pravé ořechové! Vsaďte na jednoduchý základ - kombinaci bílé a dřeva - a zaměřte se na detaily například v podobě zdobeného porcelánového nádobí a dekorací v pastelových barvách.



Lehký bohémský styl v kombinaci s nadčasovým skandinávským si už našel místo v několika domovech. A není se čemu divit! Etno prvky a přírodní materiály, kterými se vyznačuje boho styl, si velmi dobře rozumí s jednoduchostí a světlými barvami skandinávského stylu.



Otestujte se a vyhrajte poukaz na nákup do Bella Rose!

Na stránkách Bella Rose, e-shopu s bytovými doplňky a dekoracemi nejen ve skandinávském stylu, najdete jednoduchý obrázkový test interiérových stylů, který vám pomůže zjistit, jaký styl bydlení je vám nejbližší. Výsledek testu vám pomůže v rozhodování, kterou cestou se v interiérovém designu vydat a hlavně vás inspiruje k vytvoření krásné atmosféry domova. Protože právě ta je přece v každém bydlení nejdůležitější. 

bydlinekVyhrajte poukaz na nákup v e-shopu BELLA ROSE 
Zapojte se do soutěže o poukaz na nákup do Bella Rose v hodnotě 1000 Kč. Jak na to?

Stačí, když si uděláte test interiérových stylů ZDE a napíšete nám do níže připojeného formuláře váš výsledek.

Vítěze vylosujeme 18. 8. 2020. Gratulujeme vítězce: Gabriela Koláčná

04.08.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444