Jak vybrat nábytek do koupelny?

Soutěž o poukázku na nákup koupelnového nábytku

Koupelna je jedno z míst, kde se příliš nezdržujeme. Nejspíše proto nebývá tato místnost tolik rozlehlá. O to efektivněji bychom ji však měli zařídit, aby čas zde strávený byl nejen nutnou zastávkou, ale také potěšením.

K tomu nám samozřejmě dopomůže koupelnový nábytek, který prostor zútulní, ale také v něm uskladníme vše potřebné. V každé koupelně je nutné mít skříňku, zrcadlo či světlo. Na e-shopu www.nabytek.cz naleznete to, co hledáte.

Umyvadlové skříňky neslouží pouze k uchycení umyvadel. Jejich vnitřní prostor používáme k uskladnění nezbytností, které nás při denní hygieně doprovázejí. Ten, kdo je omezen prostorem své koupelny, si zvolí malou či rohovou skříňku pro jedno umyvadlo. Kdo disponuje koupelnou větších rozměrů, si může vybrat skříňky pro dvě umyvadla, která jsou velmi oblíbená ve větších rodinách. 
 
Také si můžete přistavit nejednu přídavnou skříňku, čímž získáte navíc úložný prostor. Přídavné skříňky mohou být zavěšeny na zdi, nebo umístěny na podlaze. 

Koupelnová sestava IBIZA - bílá – konfigurátor

Dalším praktickým kouskem může být i závěsná skříňka pod umyvadlo, kdy volný prostor pod skříňkou můžete využít k uložení například dětských hraček do vody. V malých prostorech se počítá každé volné místo, proto i toto jistě najde své využití. Pro každé umyvadlo existuje vhodná skříňka. Pokud se vám ovšem nechce hledat odděleně tyto díly, je vhodné vybrat si skříňku s umyvadlem, čímž si usnadníte práci, ušetříte čas a třeba schováte i nevzhlednou část umyvadlového sifonu. 

Koupelnové skříňky neplní jen funkci praktickou. Estetická stránka je také jednou z priorit, podle které se při výběru rozhodujete. Naštěstí existuje široká paleta barev i rozměrů, která doladí interiér k dokonalosti.

Zrcadla v koupelnách s úložným prostorem
 
Zrcadlo patří do koupelny stejně jako ryba do vody. Nejenže splní svůj účel a my se před ním upravíme, ale také prostor prosvětlí a zvětší. Jen na vás záleží, jaký typ si vyberete. Každá žena jistě ochotně doplní hlavní zrcadlo kosmetickým zrcátkem, které opět můžete dle libosti doladit k celkovému designu koupelny. Oblíbeným moderním kouskem jsou tzv. LED zrcadla, zrcadla s vestavěným osvětlením. Pokud použijete k osvětlení místnosti pouze tento zdroj světla, získáte příjemné přítmí, při kterém si můžete dopřát uvolňující koupel. Na druhou stranu zapnuté LED zrcadlo spolu s hlavním světlem vám vytvoří dostatek světla i v koupelně, která nedisponuje okny.

bydlinek
Soutěž o poukázku v hodnotě 700 Kč na nákup koupelnového nábytku
Zkuste štěstí v soutěži. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku. Šťastný výherce se může těšit na poukaz do e-shopu www.nabytek.cz
Soutěžit můžete až do 17. března 2019.
Z jakého materiálu je vyrobena pracovní deska koupelnové sestavy Aruba – bílá?
*a)
*b)
*c)


  Údaje o soutěžícím
Pro zařazení do slosování na BYDLENÍ.CZ uveďte email, jméno a adresu

*Jméno:
*E-mail:
*Adresa pro zaslání výhry:
Zasílat zprávy o soutěžích
* povinná pole
18.02.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444