Jak snadno a rychle ošetřit zkorodovaný kov?

Soutěž o balíček Hammerite

Objevily se na vaší kovové zahradní brance či plotě viditelné stopy rzi? Abyste předešli většímu poškození, je potřeba se o to co nejdříve postarat. Před samotným nátěrem ale musíte poškozenou část nejprve správně ošetřit.

  1. Použitím drátěného kartáče a hrubého brusného papíru odstraňte veškerou uvolňující se rez a povrch zdrsněte. 
  2. Poté ho zbavte prachu a omyjte vodou se saponátem. 
  3. Nechte uschnout a nakonec aplikujte vybranou ochrannou barvu minimálně ve dvou vrstvách. Značka Hammerite přináší atraktivní novinky Hammerite Přímo na rez Tónovatelná báze a Hammerite spreje, díky kterým můžete snadno a rychle zrenovovat prakticky cokoliv z kovu (zahradní nábytek a nářadí, ploty, vrata, branky i zábradlí). 
Hammerite Přímo na rez Tónovatelná báze je rychleschnoucí syntetická antikorozní barva na všechny železné kovy. Vybírat můžete až z 11 000 barevných odstínů. Nátěr spojuje funkce základové barvy, mezinátěru i vrchního emailu. Výsledný vzhled má sametový pololesklý film a je odolný vůči vlhkosti. Barvu lze použít v interiéru i exteriéru a nanáší se ve 2-3 vrstvách. Hodí se nejen na ocelové konstrukce, ale také na kontejnery, strojní součásti, střechy, vrata, sloupy či zábradlí.

Hammerite spreje vám zajistí mnohem jednodušší použití a to zejména pokud potřebujete ošetřit kov na špatně dostupných místech. Jedná se o barvy typu 3 v 1, které můžete rovnou nanášet na zkorodovaný kov. Barva zabraňuje rozšiřování rzi a zajišťuje tak dlouhotrvající ochranu až na 8 let. Druhou vrstvu lze aplikovat již po 15 minutách. V nabídce najdete celkem 12 výrobků, a to nejen Hammerite Přímo na rez v 8 barevných variantách, ale také barvu na radiátor, žáruvzdorný či antikorozní sprej.
bydlinek
Soutěž o 5 balíčků s novinkami od značky Hammerite
Odpovězte správně na soutěžní otázku a pokud budete mít štěstí, získáte balíček, který bude obsahovat 1x Hammerite Přímo na rez Tónovatelnou bázi a 1x Hammerite sprej.

Odpověď naleznete na stránkách: www.hammerite.cz.
Soutěž trvala do 3. června 2018. Výherci: Markéta Pavlasová, Jan Nováček, Lucka Bártová, Iva Kalová, Tereza Prášková
21.05.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444