Jak se ubránit přemíře slunce

Užíváte si podkrovního bydlení plného světla a hřejivých paprsků slunce? Obzvlášť V horkých letních dnech, jaké právě zažíváme, může ovšem snadno nastat chvíle, kdy potřebujete intenzitu denního světla, zejména pak slunečních paprsků, regulovat či zcela omezit.

Sluneční štít
Nemusíte ale dávat "království za koně", tedy za vytoužený stín. Stačí pořídit si na střešní okno vhodnou stínicí techniku. S novinkou v tomto oboru přichází na trh firma VELUX  - jde o doplňkovou plisovanou roletou FPL, která svým vzhledem dodá podkrovní místnosti na atraktivnosti a zajistí příjemné prosvětlení vašeho domova. Roleta je určena pro kombinaci jak se zcela zatemňující roletou Siesta, tak se zastiňovací či plisovanou roletou. Díky tomu si můžete intenzitu zastínění volit případně prostor úplně zatemnit.

 

Která je ta pravá?
Řiďte se především světovou stranou, kam je konkrétní místnost orientovaná. To zaručí, abyste v kteroukoli roční i denní dobu, ať je oblačno nebo nebe bez mráčku, vždy měli po ruce nástroj, jak se bránit intenzivním slunečním paprskům. Každý z doplňků totiž dovede něco trochu jiného: roleta Siesta je ideálním řešením pro úplné zatemnění nebo jen pro utlumení ostrého letního slunce, zatímco zastiňovací a plisovaná roleta vizuálně mění vzhled interiéru; poskytuje zastínění před sluncem a současně je i příjemnou dekoraci.

Jak na to?
Nejste kutil? Nevadí! Ruku na to, že montáž zastiňovacích a dekorativních doplňků zvládnete. Díky jedinečnému způsobu uchycení Pick&Click! a již zabudovaným montážním úchytkám na střešním okně je montáž velmi snadná a rychlá. Doplňky VELUX stačí jednoduše vzít a zacvaknout!


            

               Jednoduchá instalace uchycením Pick&Click!

 

Jakmile si vyberete některý typ a vzor doplňku, poznamenejte si údaje ze štítku na vašem střešním okně a údaje pak uveďte do objednávky. O víc se starat nemusíte. Když zvolíte originální doplňky VELUX, můžete si být jisti jejich dokonalým souladem, protože jsou vyrobeny na milimetr přesně.

Zastiňovací doplňky v akci!
V období od 1. května do 31. srpna 2006 mají zákazníci možnost získat slevu 200 Kč na manuálně ovládaný dekorativní a zastiňovací doplněk Velux jakékoli barvy a velikosti. Je to jednoduché - stačí vyplnit slevový kupon a společně s kopií dokladu o nákupu doplňků poslat na adresu společnosti VELUX. Kupony je možné zasílat nejpozději do 15. 9. 2006. Peníze obdržíte buď prostřednictvím poštovní poukázky, nebo převodem na váš bankovní účet. Každý spotřebitel může uplatnit slevu na 15 kusů doplňků zakoupených v uvedeném období. Sleva se nevztahuje na zastiňovací roletu RHL a Sadu 2 v 1.

 

Dekorativní a zastiňovací doplňky zakoupíte ve stavebninách, supermarketech pro kutily a rovněž u specializovaných prodejců stínicí techniky, on-line na stránkách www.velux.cz/e-obchod, nebo prostřednictvím zákaznického centra VELUX na telefonním čísle 531 015 511.

11.07.2006 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444