Jak nakoupit kvalitní povlečení za hubičku

Výběr ložního prádla není jednoduchý. Když už se do toho pustíme, je zásadní maximální pohodlí. Spánek tvoří jednu třetinu našeho života a pokud by neměl být kvalitní, nemohli bychom fungovat na 100 %. To je také důvod, proč je důležité, abychom vybrali nejen pohodlnou postel s matrací, ale i povlečení, které se s naší pokožkou pomazlí a bude ji hýčkat.

Společnost Srovname.cz udělala malý průzkum, aby zjistila, které produkty jsou populární.

Co říkají módní trendy

V dnešní době není vůbec jednoduché držet krok s nejnovějšími trendy, protože se na trhu vyskytuje mnoho výrobců. Bohatá škála různých typů a druhů jednotlivého povlečení nám to také neulehčuje a člověk může mít za chvíli pocit, že se v tom ztrácí. Zatímco za časů našich babiček bylo samozřejmostí povlečení z bavlny, dnes nám většinou velí aktuální trendy, v čem bychom vlastně měli spát.

Dá se říci, že v posledních několika letech, to v našich ložnicích většinou vypadalo jako někde na louce plné květin, protože florální vzory byly jasně na koni už jen kvůli jejich romantickému nádechu, příkladem je třeba BedTex Amanda lososové bavlněné povlečení nebo FIT 79 Červené květiny saténové povlečení.

Ovšem doba jde kupředu, takže už nám rozhodně nestačí jen kytičky. Snažíme se vyzkoušet i novější vzory a palety barev. Například v loňském roce bylo největším hitem povlečení s potiskem nebo také s motivy, které si svou oblíbenost udrželo i v letošním roce.

Můžeme doporučit například Star Wars Darth Vader povlečení od Jerry Fabrics, HANNAH MONTANA bavlněné povlečení od Disney nebo třeba Real Madrid Check bavlněné povlečení značky BedTEx pro fanoušky fotbalu. Pak jsou také populární zvířátka, města, postavičky z oblíbených animovaných, pohádkových a mnoha dalších filmů nebo různé geometrické tvary.

Rozhodně tedy je z čeho vybírat, protože množství motivů je rozsáhlé. Navíc letí i povlečení s 3D efektem, tedy trojrozměrné. Právě 3D vypadá na posteli naprosto luxusně. Mezi oblíbenými 3D motivy najdete třeba NEW YORK 3D povlečení značky Apex, PAMPELIŠKA 2 3D bavlněné povlečení od Xpose nebo také Včelka Mája 3D povlečení značky Harding.

Nakupujte u ověřených prodejců

Jestliže chcete koupit opravdu kvalitní povlečení, rozhodně ho nepořídíte na stánku někde v tržnici, kde sice zaplatíte minimální cenu, ale klidně se může stát, že stačí jedno vyprání a vaše nové povlečení vezme za své. Vždy je lepší zaměřit se na konkrétní druhy povlečení a ty pak hledat u ověřených prodejců, kteří již mají na trhu dobré jméno a pozitivní ohlasy spotřebitelů.

Naučte se používat internetový srovnávač

Dnes je velmi moderní, vyhledávat vše, co potřebujeme, prostřednictvím populárních internetových stránek. Jenže koho baví zdlouhavé procházení a hledání v třeba 200 různých internetových obchodech. V nich se ještě musí dostat na konkrétní oddělení s povlečením, aby našel to, co potřebuje. Tedy kvalitu za přijatelnou cenu.

V tuto chvíli přichází ke slovu internetový srovnávač Srovname.cz, kde si zadáte požadované parametry a v mžiku dostanete porovnané ceny u všech typů povlečení. Bude tak mnohem snadnější najít to, které je nejlevnější, nejoblíbenější nebo třeba i nejluxusnější.

Výhodou je, že projdete veškeré povlečení, všechny druhy materiálů a výrobce. Usnadní vám to hledání a ušetříte tak spoustu času, který byste zbytečně ztratili hledáním konkrétního produktu, aniž byste měli jistotu, že jste našli obchod, kde ho mají za tu nejlepší cenu. To vše zvládne Srovname.cz za vás.

14.11.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444