Vyberte si vypínač

Zajímavou službu pro ty, kteří si nevědí rady s výběrem nejvhodnějších zásuvek a vypínačů nabízí specializovaný server www.vypinac.cz. Na těchto stránkách si mohou zájemci prostřednictvím internetu nahrát fotografie svého vlastního interiéru a přiřazovat k nim jednotlivé vybrané produkty.

„Lidé si tak mohou jednoduše vyzkoušet, jaké barvy či druhy vypínačů se jim hodí do kuchyně, koupelny a jednotlivých pokojů, zda mají zvolit vypínače s barevnými rámečky nebo třeba luxusní verzi v provedení dřevo či kov,“ vysvětluje Jana Kaňovská z marketingového oddělení společnosti Schneider Electric, která vyrábí a na český trh dodává vypínače a zásuvky značky Unica.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pokud někdo dům teprve staví nebo nemá fotografie svého nového bytu, může si na stránkách www.vypinac.cz přiřazovat jednotlivé produkty k pěti nahraným interiérům, které jsou na serveru k dispozici a u nichž lze libovolně měnit barvy pozadí. V rámci stránek si rovněž mohou zájemci vybrat vlastní sestavu vypínačů, zásuvek či stmívačů, přičemž program k nim jednoduše vyhledá technické parametry a orientační ceny, takže vytvoří vlastně nákupní seznam či objednávku jednotlivých výrobků. Zároveň je na stránkách uveden kompletní seznam prodejních míst (velkoobchodů a hobbymarketů), kde je Unica k dostání, stejně jako seznam partnerských elektroinstalačních firem.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
„Služby na tomto serveru budeme i nadále rozšiřovat. Chceme, aby si na něm lidé nejen hledali inspiraci, ale také našli spoustu užitečných rad a zajímavých tipů a triků. Věříme, že server přitáhne nejen laiky, ale i odborníky,“ dodala Jana Kaňovská.

Vypínače a zásuvky Unica díky své jedinečné konstrukci poskytují uživateli nebývalý komfort a zároveň úplnou volnost ve výběru designu a barev dané aplikace. Řada Unica nabízí tři základní designová řešení Basic, Colors, Plus a luxusní řešení pro náročné zákazníky s označením TOP. V této kategorii je možné vybírat z 28 designových variant, které mohou být kombinací stříbrného či grafitového přístroje s rámečky vyrobenými z ušlechtilých dřev nebo různých typů kovů.

Kromě základních typů vypínačů a zásuvek nabízí Schneider Electric také dvojzásuvky, několik variant stmívačů, termostatů, ovládačů žaluzií, meteostanic či datových zásuvek.
10.03.2008 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444