Jak na přírodní design dlažby a schodů?

Velké oblibě se při dláždění těší desky imitující přírodní materiály. Neotřelý design dřeva nebo kamene může zaujmout každého, kdo se rozhodne dláždit rovné povrchy nebo schody. Problémy však mohou nastat hned z několika důvodů. Spotřebitel se musí připravit na finanční nákladnost, kterou s sebou zákonitě toto rozhodnutí nese. Zanedbat nelze ani časové nároky na údržbu či náročnost při opracovávání materiálu obecně. Jak tento problém vyřešit? Vhodnou alternativu při řešení těchto potížích nabízí dlažba WOODY, nyní dostupná v novém rozměru.

Dlažba WOODY

Společnost PRESBETON se rozhodla rozšířit velkoformátovou dlažbu WOODY o další dlažební desku. Tato dlažba představuje velice zdařilou imitaci podlahových prken. Jedná se o vhodnou náhradu dřevěné desky, jejíž nespornou výhodou oproti originálu je méně finančně nákladná a jednodušší údržba.
 

Jak jsou nové desky velké?

Nové desky disponují rozměry 1,2 x 0,2 metrů a lze je kombinovat v rámci vyskládané plochy do třech různých formátů – WOODY 1,2,3, které se liší velikostí, vzhledem a cenou.


A co jejich design? 

Velkoformátová dlažba WOODY se vyrábí v jednobarevném černo hnědém provedení. Hodí se k dřevěným pochozím plochám a její vzhled ji předurčuje k využití nejen v exteriéru, ale i v interiéru. Mrazuvzdorná dlažba navíc disponuje potřebnou impregnací Protect Systém TOP proti znečištění a pronikání vody.

 

Schod WOODY

Společnost nabízí také širokou škálu takzvaných natural schodů. Tyto schody lze použít venku v zahradě, na terasách nebo u domu k překonání malého převýšení. Kromě betonových, které vypadají jako ohlazené kamenné, jsou k dispozici imitace starých dřevěných schodů. 


Schod WOODY a dlažba WOODY spolu jistě souvisí…

Ano, schod WOODY má mnoho společného s dlažbou WOODY. Tuto přirozeně vypadající imitaci dřevěného schodiště lze vystavět ze dvou rozměrově různých schodišťových kamenů. Stejně jako dlažba jsou schody mrazuvzdorné a opatřené impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikání vody. Více na www.presbeton.cz
17.06.2019 | redakce Bydlení.cz
  • PRESBETON Nova, s.r.o.

    Společnost PRESBETON NOVA, s.r.o. je předním výrobcem a dodavatelem betonových výrobků v České republice a na Slovensku. Staví na základech dlouholeté tradice svých zkušeností v oboru a je zárukou kvality a spolehlivosti. Díky tomu má silné postavení v odvětví a je důvěryhodným partnerem.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444