Jak na montáž zahradního altánu

Stále nemáte na zahradě místo, kam byste uložili sekačku, hrábě, konev a další zahradní vybavení? Nebo hledáte menší chatu jako rychlé řešení pro občasné přespání? Vyberte si zahradní domek, altán nebo třeba dřevník.

Zahradní stavby nacházejí široké využití

V sortimentu společnosti Vladeko si můžete vybrat mezi nejprodávanějšími modely zahradních chat, domků, altánků, dřevníků, garáží a mnoha dalšími typy staveb.

Všichni kutilové a zahrádkáři budou nadšeni ze zahradního domku, do kterého uskladní veškeré potřebné nářadí i větší zahradní techniku, pytle se zeminou, sazenice, kbelíčky, květináče, hnojiva, konve, hadice a další potřeby. Domek poslouží také ke schování grilovacího příslušenství nebo třeba jízdních kol. 
 

Vycestujte z města na víkend

Rádi byste na své zahrádce občas přenocovali? Zahradní chatka poskytne dostatek prostoru pro ubytování hostů i uložení zahradního nábytku. V parném létě oceníte její stín, za deště vás pergola schová. Vladeko nabízí uzavřené zahradní altány nebo otevřené besídky, které svým romantickým vzhledem doplní kouzlo zahrady a přilákají domácí i hosty k posezení.
 

Postavte dětem vlastní domeček

Mít vlastní domeček! Každé dítě zatouží po vlastním uzavřeném světě, kde může zažívat pravá prázdninová dobrodružství. Dětské domky vypadají jako skutečné velké domy, okna jsou otevíratelná a dokonce lze domek vybavit verandou!

Jak na montáž zahradního altánu

Pro samotnou montáž zahradního domku či altánu je zapotřebí rovného místa na zahrádce. Ideální je pevný podklad, tedy dlažba nebo místo vysypané štěrkovým podložím, aby se dal podložní rošt dát do úplné roviny.


Tyto zahradní dřevostavby jsou na samotnou stavbu velice jednoduché. Stavby jsou dodávány předpřipravené, staví se pak jako stavebnice. Jednotlivé stěny zahradní stavby se do sebe spasují pomocí tzv. zámků - tento spoj je velice pevný a po dokončení celé stavby nerozebratelný. Altány s podlahou jsou samostojné a nepotřebují tak zemní vruty, betonové patky nebo jiné kotvící prvky.

 
Montáž je minimálně pro 2 lidi a zabere zhruba 1 den.


Dřevo je dodáváno povrchově neupravené. Každá dřevostavba by měla být ošetřena kvalitním nátěrem, který prodlouží životnost altánu. Vladeko doporučuje lazury Xyladecor, případně i lazury na dřevo Herbol.


Každá stavba je zastřešená, vy si můžete vybrat mezi dvěma druhy střešní krytiny - pískovaná lepenka nebo asfaltové šindele.

Kromě široké základní nabídky se můžete se společností VLADEKO domluvit i na výrobě zahradního altánu na zakázku.
03.07.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444