Industriální design - jednoduchý a funkční

Krásný ve své strohosti, funkční a promyšlený. Od berlínských kaváren po stylové byty na Manhattanu - tenhle dominantní styl na poli interiérového designu si našel spoustu příznivců, kteří se nechávají unést čistými liniemi a krásou kvalitního nábytku.

Vybrali jsme několik inspirativních fotografií, které zachycují nábytek v industriálním stylu. Nábytek si osobně můžete prohlédnout v galerii RESIDENZA Kler, kde se na jednom místě snoubí světový design s kvalitou. V galerii se představují ty nejlepší evropské značky. Ať už hledáte kompletní vybavení do obývacího pokoje, nebo třeba jen solitérní výjimečný kousek, galerie RESIDENZA Kler je to pravé pro vás. Vedle působivé expozice plné inspirativních realizací oceníte také kvalitní servis poradenství a vypracování návrhu. 


Mezi současnými trendy vyniká především industriál, typický svou jednoduchostí, která jde ruku v ruce s funkčností. Dáváte-li přednost čistým liniím před přílišnou zdobností, máte-li radši nevýrazné barvy a z materiálů si vybíráte kov nebo dřevo, industriál si zamilujete.

Vybrali jsme pro vás pár designových kousků z portfolia galerie RESIDENZA Kler, které budou industriálně laděným domovům maximálně slušet.

 
Myšlenka industriálního designu pochází z ateliérového bydlení v newyorkských továrních halách, kotelnách a skladech na konci 60. let minulého století. Dominantními materiály tohoto stylu jsou beton, železo a ocel, nejlépe ve své surové formě, omšelé a neupravené.

Důraz je kladen na vše přiznané. Měděné trubky v koupelně, odhalené radiátory, lavice z neopracovaného dřeva - industriál si na nic nehraje. Přiznává, z čeho je vyroben a slouží svému účelu. 
Pro ještě více inspirace navštivte webové stránky: www.residenza.cz.
17.03.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444