Hřejivé teplo krbů

Moderní krbová kamna z expozice WIT

Moderní krbová kamna z expozice WIT

Pohled do plamenů umocňuje pocit tepla a nikdy neomrzí – proto se krby nepřestávají těšit oblibě. Zimní měsíce se navíc neodvratně blíží, není tedy divu, že expozice vystavovatelů krbů a krbových kamen na letošním FORARCHU, vzbuzují velký zájem návštěvníků.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Krb ve tvaru pyramidy

Společnost WIT je dovozcem francouzských krbových kamen značky Arkiane, které se vyznačují jedinečným moderním designem. Pozornost přitahuje model ve tvaru pyramidy, který je možno umístit volně do interiéru nebo i do rohu. Čtyři roury skryté za hranami víka nasávají spaliny a odvádějí je ven horizontální kouřovou cestou, připojenou na standardní vertikální komín. Tato horizontální kouřová cesta může procházet podsklepením, podlahou nebo po podlaze, pouze zakrytá stupínkem nebo nástavbou.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Stüv může být i otevřeným ohništěm

Firma SEMACO dováží krby a krbová kamna značek DON-BAR, BODART&GONAY a BELLFIRES.  Zvláštností krbových vložek  STÜV jsou vysouvací skleněné dveře, které je možno otevřít tak, že získáte otevřené ohniště. Většina instalací, které SEMACO realizuje, probíhá na klíč a stavby provádí odborné firmy zastoupené v regionech.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Moderní design krbu STORCH

Firma ROMOTOP, představuje krbová kamna s neobvyklým moderním designem, která nyní uvádí na evropský pod značkou STORCH. Společnost je i výrobcem kachlových krbových kamen, v jejichž sortimentu patří k novinkám typ Hein.


 


Společnost Frančekoexpans nabízí na českém trhu krby největšího evropského výrobce v oboru CHEMINEES PHILIPPE. Oboustranný krb, který na veletrhu představuje, je dodáván i s obezdívkou "na klíč". Specifickou vlastností jsou vysouvací dvířka, která umožňují vytvoření otevřeného ohniště. Při příležitosti veletrhu nabízí firma výstavní slevy ve výši 10-15% na každý krb zakoupený do 15.10. 2004. 


16.09.2004

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444