Hlasité digestoře jsou minulostí

Věděli jste, že hluk odsávající digestoře vás už k šílenství přivádět nemusí? Výrobci FABER a Airforce nabízí přelomové řešení.

Většina z nás si někdy během vaření musela položit otázku, zda už je výparů z přípravy jídla opravdu tolik, abychom museli trpět otravný hluk digestoře. Díky revolučnímu systému výrobců FABER a Airforce tomuto váhání už naštěstí definitivně odzvonilo.
 
Každý nadbytečný hluk v domácnosti je nežádoucí. To samozřejmě platí i pro kuchyni, kde si sice s nějakým šramocením a cinkáním počítá, ovšem obzvlášť pokud je propojena s dalšími obytnými místnostmi, je třeba při výběru spotřebičů brát v potaz také jejich hlasitost. Zvláště pokud u sebe doma hostíme společnost, jistě bychom nechtěli, aby naši hosté museli překřikovat hluk odsávající digestoře. 



Se zlomovým řešením tohoto věčného problému však přišli výrobci FABER a Airforce. Jejich systém totiž umožňuje, aby byl motor umístěn do kovové schránky mimo samotnou digestoř, dokonce třeba do úplně jiné místnosti, a díky tomu během svého chodu nerušil. 
 
Tato tzv. externí ventilační jednotka, kterou můžete bez obav umístit třeba na půdu či do garáže, se postará o dokonalý klid a komfort během vaření. Její provoz je téměř bezhlučný a zároveň splňuje veškeré funkce jako klasická digestoř. 
 
Nejvhodnější použití externí ventilační jednotky vykazují zejména stropní digestoře. S výběrem té pravé, která bude nejlépe vyhovovat vaší domácnosti, se v každém případě obraťte na odborníky. V případě digestoří FABER a Airforce se můžete vždy spolehnout, že se jedná o záruku špičkové kvality a funkčního designu.

20.07.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444