Grily WEBER – americká kvalita a jedinečný požitek z grilování

Výběr správného grilu není radno podcenit. Vsaďte proto na jistotu! Americké grily značky Weber se stanou vaším věrným společníkem, se kterým bude každé grilování stát za to.

Počasí nás už pomalu vyhání ven na slunce a čerstvý vzduch, což je neklamné znamení toho, že grilovací sezóna může začít. Tato hojně oblíbená kratochvíle se však může velmi snadno změnit v noční můru, a to zejména pokud se rozhodneme grilovat s nekvalitním vybavením. Výsledkem může být nejen více práce a méně radosti ze samotného grilování, ale také horší kvalita pokrmu a v neposlední řadě i bezpečností riziko. Jak takovému scénáři předejít? Odpověď nabízí grily značky WEBER, které v sobě snoubí špičkovou technologii, design i záruku trvanlivosti.

Grily Weber spatřily světlo světa roku 1952 a za dobu své existence se staly synonymem pro inovaci a trend na poli grilovací techniky. Důraz na americkou kvalitu, bezpečnost a jednoduchost užívání jim získal věrné příznivce a klientelu po celém světě. Není proto divu, že pobočky značky Weber nyní najdeme ve více než 40 zemích napříč kontinenty a jejich produktová nabídka je opravdu bohatá.

Plynové grily

Vaření s plynovými grily Weber už ani nemůže být snadnější. Gril je možné rozpálit až na 350 stupňů a k jeho zažehnutí vám postačí stisk jediného tlačítka. Není třeba se však omezovat pouze na grilovaní. Díky příslušenství v podobě hrnců či pánví a systému Gourmet BBQ Sytem (GBS) vám plynový gril Weber poslouží i jako dokonalá venkovní kuchyň. Hravě na něm tak připravíte třeba pizzu nebo poctivý guláš.

Jedničku ve svém oboru představuje například plynový gril Weber Spirit II E-320 GBS. Vedle tří hořáků, které zajistí optimální distribuci tepla, skvěle poslouží také ohřívací rošt nebo vedlejší hořák, který se skvěle hodí pro přípravu omáček či těstovin.

Grily na dřevěné uhlí

Grilování na dřevěném uhlí má své nesmazatelné kouzlo, které se podepíše na chuti i aroma výsledného pokrmu. Tento tradiční a nenahraditelný způsob grilování jde v případě grilů Weber ruku v ruce s funkční inovací, která se postará o maximální komfort a bezpečí. 

Oblíbeným modelem této řady je například Weber Master-Touch GBS E-5750, na němž můžete grilovat až 13 hamburgerů najednou. Samozřejmostí je i možnost uzení. 



Elektrické grily

Díky využití nejnovějších technologií už se nemusíte v případě elektrických grilů uchylovat ke kompromisu ve výkonu. Elektrické grily Weber Pulse jsou ideálním společníkem na cesty i domácí grilování na terase. Absence ohně eliminuje nebezpečí s ním spojená a pro svou skladnost představují ideální volbu i do městských bytů. 
27.04.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444