Electrolux získal certifikaci Swissatest za vynikající výsledky při odstraňování bakterií a virů

Přední světový testovací institut Swissatest Testmaterialien AG udělil společnosti Electrolux certifikaci pro vybrané programy spotřebičů značek Electrolux a AEG. Získání této významné certifikace znamená, že se zákazníci mohou s naprostou důvěrou spolehnout na spotřebiče s oceněnými programy, které zajistí tu nejlepší účinnost při odstraňování bakterií a virů v domácím prostředí. Mohou si tak každodenní život užívat naplno a bez obav.

Ta nejvyšší ochrana proti bakteriím a virům

Všechny spotřebiče Electrolux a AEG procházejí nejpřísnějšími testy, pokud jde o mytí a čištění, ale tato certifikace jde ještě o krok dále a potvrdila u vybraných programů tu nejvyšší účinnost při odstraňování bakterií. Při testování se programy spotřebičů AEG a Electrolux úspěšně vypořádaly se specifickými viry, jako je bakteriofág E.coli MS2. Tento typ viru je obecně poměrně obtížné odstranit, protože má vysokou toleranci k dezinfekčním a čisticím prostředkům.
 

Domácnost bez obav

Existuje mnoho lidí, kteří mají obavy z šíření bakterií a virů, obzvlášť v dnešní době. V nedávném průzkumu, který provedla společnost Electrolux, byl boj s bakteriemi v popředí zájmu více než jednoho z deseti dospělých a 14 % všech Evropanů uvedlo jako hlavní důvod praní prádla právě likvidaci bakterií.

Ocenění Swissatest ještě více podpořilo dlouhodobý cíl společnosti Electrolux pomáhat utvářet lepší a zdravější prostředí v našich domácnostech v rámci udržitelnosti. Ocenění potvrzuje, že certifikované programy výrobků Electrolux a AEG odstraní až 99,99 % bakterií a virů a poskytují tak zákazníkům jistotu, že mohou každodenní život prožívat v klidu a bez obav.
 

Programy s certifikací Swissatest pro Electrolux a AEG

  • Pro pračky a pračky se sušičkou: 

Antialergický program kombinuje vlhkou páru s vysokou prací účinností a odstraňuje více než 99,99 % bakterií a virů z oblečení (včetně Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium). Kombinace praní na 60 °C a páry snižuje množství alergenů a zajišťuje, že oblečení bude hygieničtější a 100% čisté.
 
  • Pro sušičky prádla: 

Program Extra Hygiena je vysoce účinný sušící cyklus, který využívá teploty nad 60 °C, suší a zároveň dezinfikuje prádlo a odstraňuje 99,99 % bakterií a virů (včetně Candida albicans a Escherichia coli).
 
Program Přikrývka suší, dezinfikuje a odstraňuje 99,99 % bakterií a virů. Při teplotě nad 60 °C tento program účinně suší přikrývky a polštáře s péřovou, prachovou i syntetickou výplní.
 
  • Pro myčky nádobí:

Program Extra Hygiena je vysoce účinný mycí cyklus, který odstraňuje více než 99,99 % bakterií a virů (včetně Micrococcus luteus a bakteriofága MS2). Zahrnuje výkonnou závěrečnou fázi oplachu, při níž se teplota myčky zahřeje na 69 °C a udržuje vysokou teplotu po dobu minimálně 10 minut. To zajistí téměř úplné zničení bakterií na nádobí.

Více na www.electrolux.cz.
21.06.2022 | PR
  • ELECTROLUX, s.r.o.

    Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444