EGLO Connect: Světlo se vám přizpůsobí

Soutěž

Chcete večer zvýraznit útulnost domova teplým odstínem světla? Občas naopak potřebujete ostřejší a studenější odstín světla pro práci? A před spaním vyladit atmosféru ložnice decentním barevným odstínem? To vše vám umožní nový koncept inteligentního osvětlení EGLO Connect.

EGLO Connect lze snadno ovládat buď dálkovým ovladačem, nebo prostřednictvím mobilní aplikace Smart Control AwoX v chytrém telefonu, tabletu či hodinkách. Komunikace mezi přístrojem a jednotlivými světelnými zdroji probíhá prostřednictvím Bluetooth, připojení na internet proto potřebujete jen pro prvotní registraci a instalaci aplikace.

Ve své ruce rázem budete mít výběr z 16 milionů barevných odstínů a 50 tisíc variací bílého světla. Není třeba obávat se těchto astronomických čísel, v reálu uživatel volí z přehledné barevné palety na displeji svého přístroje. Využít můžete i přednastavené světelné scenérie. Své vlastní volby pro jednotlivé místnosti a vymezená časová období si snadno uložíte do paměti přístroje.


EGLO Connect nabízí také možnost časového nastavení pozvolného zapnutí světla, které lze využít třeba pro nenásilné ranní probouzení. Nastavením časového spínání světel můžete také například při odjezdu na dovolenou simulovat přítomnost v bytě či domě a případně tak odradit nevítané návštěvníky. Shrnuto, díky této technologické novince se světlo vydá vaším směrem.

bydlinekSoutěž o 3 inteligentní žárovky Connect s dálkovým ovladačem
Systém inteligentního osvětlení EGLO Connect můžete zakoupit v podobě chytrých žárovek, dodávaných s dálkovým ovládáním, nebo i samostatně, pokud upřednostníte ovládání z mobilu či tabletu. Výrobce jej zakomponoval i do zákazníky velmi oblíbených stropních LED svítidel. A právě těch se týká naše soutěžní otázka.

Tři vylosovaní výherci, kteří otázku zodpoví správně, obdrží od společnosti EGLO CZ+SK inteligentní žárovku Connect s dálkovým ovladačem v ceně 1090 Kč.

Nápovědu naleznete na stránkách www.eglo.cz. Soutěž trvala do 30.1.2018. Výherci: Táňa Syrová, Magda Tunová, Jan Doubek

Jak funguje EGLO Connect v praxi se můžete přijet přesvědčit do showroomu a reprezentativní prodejny EGLO, kterou najdete na adrese Náchodská 2479/63, Praha 9 - Horní Počernice.


EGLO: Moje světlo, můj styl

EGLO je největším světovým výrobcem svítidel pro domácnost, ale také synonymem pro vysokou kvalitu výrobků a designovou nápaditost. Koncern byl založen v roce 1969 v tyrolském Pillu, na českém a slovenském trhu působí od roku 1993. V širokém sortimentu najdete komplexní nabídku interiérových a venkovních svítidel, světelných zdrojů a příslušenství.
10.01.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444