Dopřejte si krásný stůl

Vzorková prodejna firmy Belterra

Vzorková prodejna firmy Belterra

Služby firmy Belterra stojí určitě za to vyhledat, pokud chcete vybavit své bydlení novým stolem či stolkem na míru, židlemi nebo nábytkem do jídelny, líbí se vám elegantní moderní design blízký italskému a dovedete ocenit pečlivé, kvalitní zpracování. Svoji nabídku Belterra představila i na 19. veletrhu nábytku Pragointerier - NEW DESIGN na výstavišti V Praze - Holešovicích.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pohled do výroby

Dokladem rostoucího zájmu o kvalitní design i o možnost nechat si na míru vyrobit stůl, u kterého se budete s potěšením scházet s rodinou či přáteli nad dobrým jídlem, je i fakt, že Belterra v těchto dnech otvírá svoji další, novou prodejnu, a to ve Strančicích v okrese Praha - východ.


"Pro tento krok jsme se rozhodli kvůli větší poptávce po našich produktech," říká k tomu paní Markéta Mecová, majitelka firmy, která sídlí v Ostravě. "Stále více pociťujeme, že trh je přesycen stoly typizovanými a je hlad po výrobcích kvalitních a "ušitých" na míru."
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Protože dnes většinou prostor kuchyně a jídelny navazuje na prostor obývací, výhodou je, že v Belteře pomohou zákazníkům vyřešit problém sladit např. příborník s jídelním stolem a židlemi, popř. i s konferenčním stolkem, komodou, televizní skříňkou a dalším nábytkem. Firma vyrábí jednu celou řadu takového nábytku na míru. Vstříc vám zde ale vyjdou i v případě, že chcete např. stůl, který by ladil s vaším stávajícím nábytkem.

"Otevřeli jsme vlastní lakovnu, proto moření dle vzorku je samozřejmostí," uvádí paní Mecová. Proto také budeme na Pragointerieru vystavovat stoly, které lze vyrobit z různých dýh - trendové jsou makassar, zebrano, palisandr, ořech. Představíme i naši stálici na trhu - je jím náš nejprodávanější typ stolu, kterému jsme dali jméno Matrix a který nabízíme v mnoha variantách."

V expozici Belterry si návštěvníci mohli prohlédnout i doplňkový nábytek, ale také židle, který tvoří důležitou součást sortimentu firmy. K nejoblíbenějším v současné době patří příjemný a pohodlný typ s tvarovanými plnými zády z odýhované překližky v provedení dub nebo buk a v různých odstínech moření.

Expozice byla obohacena zajímavými bytovými doplňky - jako jsou vázy, talíře, lampy banánového listí a z lávového kamene. Tyto doplňky pak najdete také v nové vzorkové prodejně na nám. E. Kolbena ve Strančicích, kterou Belterra poprvé otevřela 31. ledna 2008.

29.01.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444