Salon dřevostaveb

Už příští týden (16.-19.března) se na pražském výstavišti v Letňanech uskuteční zajímavá akce pro příznivce dřevostaveb a stavebníky, kteří uvažují o realizaci stavby touto technologií.
Souběžně s 12. ročníkem veletrhu Nový byt a dům zde proběhne 1. ročník veletrhu Dřevostavby 2006. Pod názvem Salon dřevostaveb se jeho součástí stane přitažlivý doprovodný program.

Tento projekt představí aktuální práce našich předních architektů zabývajících se návrhy moderních dřevostaveb (Archteam, Domesi, Klanc, Lichnovský, M architekti, studio NEW WORK, Rajniš, Smola, Šmédek, VYŠEHRAD atelier). O víkendových dnech je možné v prostoru Salonu vyslechnout odpolední bloky přednášek a účastnit se diskuze s odborníky. Program je určen i širší veřejnosti, jeho cílem je pupularizace dřevostaveb, které ačkoli u nás mají svou dlouhou tradici, patří k méně rozšířeným stavbám. Příspěvky praktikujících architektů se zaměří na jejich vlastní tvorbu, ale i na příklady ze zahraničí a doplní je příspěvky předních odborníků z oboru. Pozadí přednáškám bude tvořit instalace výše zmíněné výstavy, která je zaměřena na realizace a projekty za poslední dva roky (2004-2005).

     
10.03.2006 | tz, redakce BYDLENÍ.CZ
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444