Dokonalá káva jedním stisknutím. Soutěž o kávovar Sencor

Jak vypadá vaše ráno? Zapomeňte na ranní spěch a užijte si svůj dokonalý šálek kávy. Elegantní kávovar Sencor vám zpříjemní den. Zatímco se budete chystat na důležitou schůzku, kávovar vám připraví espresso, americano, cappuccino, latté, normální kávu nebo i čaj. 

Ve spolupráci se značkou Sencor si nyní můžete o tento kávovar zkusit zasoutěžit.

Probouzejte se do vůně čerstvě namleté kávy

Elegantní kávovar Sencor SES 9300 přináší do vašeho domova skvostnou kávu, která vás každé ráno zaručeně příjemně nastartuje. Tlak 19 barů zajišťuje, že každá kapka kávy je důkladně extrahována a poskytuje plnou chuť a bohatou pěnu. Každý doušek je hladký a chutný, přesně tak, jak má být. Kávovar Sencor SES 9300 není jen spotřebičem, je to způsob, jak si dopřát luxus a komfort vlastní kavárny přímo doma.

Ranní káva není pouze nápoj, je to rituál, který vás připraví na nový den

Máte rádi espressa nebo spíše preferujete dlouhou kávu? Ať už je odpověď jakákoliv, kávovar vám umožní si přizpůsobit intenzitu kávy tak, jak ji máte rádi. Nastavte hrubost mletí a sílu podle svých preferencí a nálady. Každý šálek bude jedinečný a přizpůsobený právě vám. Kávovar však můžete používat na zrnkovou i mletou kávu. Obojí je možné. Záleží jen na vaší preferenci k chuti i přípravě.

Kávovar Sencor SES 9300 je dokonalou harmonií elegance a funkčnosti. Jeho moderní design se snadno začlení do vaší kuchyně a stane se nejen praktickým pomocníkem, ale také stylovým doplňkem. Už se jen stačí rozhodnout, zda sáhnete po bílém SES 9301WH či černém SES 9300BK provedení.

K dostání na sencor.cz za 12 999 Kč.

bydlinek Soutěž o elegantní kávovar Sencor
Zpříjemněte si den lahodnou kávou připravenou kávovarem od značky Sencor. Do soutěže bude zapojen každý, kdo odpoví na níže připojenou otázku. Soutěžit můžete do 20. prosince 2023. Odpověď najdete na www.sencor.cz. Výherce: V.Hloušková

08.12.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444