Do peřin! Soutěžte o dvě skvělé ložní soupravy Silver Plus

V zimním období se o to víc těšíme, až se zachumláme do peřin. Aby však takové zachumlání bylo opravdu maximálně příjemné, je třeba mít dobrou postel, matraci i kvalitní „peřiny“. 

Vyhrajte kvalitní ložní soupravu Silver Plus od společnosti JMP Studio zdravého spaní®.

Pokud bychom počítali, které zařízení bytu nebo domu využíváme v průběhu celého dne nejdelší dobu, u většiny s určitostí vyhraje postel. U jídelního stolu, na sedací soupravě nebo v kuchyni většinou nestrávíme třetinu dne tak jako v posteli.


Pokud se rozhodujete, že vylepšíte své lůžko, tak dostatečný čas a péči věnujte především výběru matrace a roštu. Jedná se dlouhodobou investici a navíc investujete „do sebe“. Před koupí matrace si ji v prodejně aspoň na chvíli vyzkoušejte - získáte tak základní pocit z ležení a můžete lépe zvolit vhodný typ i tvrdost matrace. Pokud si například pořídíte matraci v ceně 10.000 Kč - a to už bude poměrně kvalitní matrace - tak při minimální životnosti této matrace 10 let vás tato matrace bude stát necelé 3 koruny denně. A to zase není tak velká cena za kvalitní spánek.

Polštář a přikrývka jsou také důležitým faktorem, který se podílí na naší spánkové pohodě

Polštáře a přikrývky z české produkce every EMOTION představují vysokou kvalitu použitých materiálů i zpracování. Na rozdíl od hromadné produkce jsou tyto výrobky zhotovovány v rukodělném ateliérovém prostředí, kde je věnována pozornost každému detailu. Jemné tkaniny, lehká, nadýchaná a hřejivá vlákna společně s originálním designem zaručují vysoký komfort výrobků. Nabídka ložních výrobků every EMOTION je rozdělena podle hřejivosti na program letní, středně hřejivý, vysoce hřejivý a program vyvařovací, takže si vybere opravdu každý.

Polštáře every EMOTION se vyrábějí v několika rozměrech. Náplň polštáře je tvořena směsí pružných polyuretanových tyčinek a měkkých polyesterových kuliček, které zajistí, aby si polštář vždy zachoval svůj přirozený tvar. Obal polštáře je opatřen zipem a je možno prát jej samostatně, čímž se prodlužuje životnost celého polštáře. Výhodou je také možnost přisypání nebo usypání náplně polštáře dle individuálních požadavků.

Jednou z oblíbených modelů je ložní souprava s označením Silver plus. Přikrývka Silver plus je velmi příjemná na dotek, je středně hřejivá, s vysokou propustností vzduchu. Působení iontů stříbra zakomponovaných v tkanině ze 100% bavlny ji dodává výjimečný hygienický efekt. Náplň přikrývky tvoří vysoce kvalitní rouno z čtyřkanálkových dutých tvarovaných vláken.

JMP Studio zdravého spaní® je specialistou na nabídku nejkvalitnějších matrací a roštů. V nabídce najdete české značkové matrace pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie a další. Můžete vybírat i z několika desítek postelí nebo celých ložnic převážně v přírodním provedení. Ve Studiích JMP najdete i širokou nabídku polštářů a ložních souprav. 

bydlinek Soutěž o dvě ložní soupravy Silver plus
Chcete se zachumlat do ložní soupravy Silver plus? Stačí odpovědět na otázku, mít štěstí při losování a my vám ložní soupravu zašleme.

Soutěžit můžete do 16. února 2017. Odpověď najdete na stránkách www.loznice.cz. Soutěž byla ukončena. Výherce: Zuzana Veselská

17.01.2017 | redakce Bydlení.cz
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444