Do Brna za koupelnovými trendy

Plánujete novou koupelnu? Přijeďte do brněnského koupelnového studia Elements a doveďte své představy o koupelně do zdárného cíle.

Návštěvu koupelnového studia neodkládejte

Stavíte rodinný dům? Rekonstruujete? Plánujete novou koupelnu? Navštivte specializované koupelnové studio, kde vám se vším pomohou. A kdy? Čím dříve, tím lépe.
 
„Zejména u rekonstrukcí je tato naše prosba směřující k zákazníkům mnohem naléhavější. Je tomu tak proto, že pokud je veškerý materiál pro reali­zaci koupelny včas a kompletně připraven, jsou vytvořeny vizualizace koupelny a vše je dobře zkoordinováno s realizační firmou, pak lze rekonstrukci zvládnout ve velmi krátkém čase například dvou až tří týdnů,” upozorňuje pan Ing. Zbigniew Szczygiel, vedoucí studia.

Při stavbě rodinného domu je nejvhodnější doba kontaktovat studio už při realizaci rozvodů instalací. Také si dobře rozmyslete, kolik koupelen bude váš nový dům mít, zvažte vybudování praktické prádelny nebo technické místnosti. I tyto prostory vám dokáže studio kvalitně navrhnout a vybavit.



Další pobočka úspěšného řetězce koupelnových studií s názvem Elements se v nedávné době otevřela v Brně - Lesné. Návštěvníci si mohou prohlédnout kompletní sortiment produktů pro realizaci nových koupelen či toalet. Ten zahrnuje veškerou sanitární keramiku, vodovodní baterie, topení, otopná tělesa a instalační materiál. Vybírat můžete také z obkladů, dlažeb a nově vinylových podlah. Pokud společně s koupelnou rekonstruujete celý dům, oceníte také nabídku tepelných čerpadel, plynových kondenzačních kotlů, fotovoltaických elektráren a mnoho dalších produktů.

Velkoformátové obklady nebo černé baterie. Jaké jsou další trendy v oblasti koupelen?

Co člověk, to názor. Každý má o své koupelně vlastní představy. Někomu více vyhovuje prostorná, pohodlná vana, jiný radši upřednostňuje praktickou sprchu. Stejně jako móda i oblast koupelen však podléhá trendům. Zájem klientů se zvedá o velkoformátové obklady v dekorech přírodních materiálů, jakými jsou dřevo, kámen, písek, mramor apod. „Disponujeme výrobky předních zahraničních firem a umíme nabídnout klientům i obklady o rozměru 120×280 cm. U sanitární keramiky a baterií pozorujeme zvýšenou poptávku zákazníků po vodovodních bateriích v nejrůznějším barevném provedení, ať již se jedná o černé baterie, bílé baterie nebo mosazné provedení. Na tyto požadavky navazuje i řešení doplňků koupelny ve stejných tónech a mohu říci, že i na tato přání zákazníků dokážeme reago­vat. Přibývá také požadavků na instalaci bezbariérových sprchových koutů tzv. (Walk-in) s odvodněním s pomocí odtokových sprchových žlabů,” dodává pan Ing. Zbigniew Szczygiel, vedoucí studia.
 

Komplexní řešení koupelen

V čem tkví největší výhoda koupelnového studia Elements? V šíři a komplexnosti služeb, které nabízí. Proškolení zaměstnanci si vyslechnou vaše představy, seznámí vás se sortimentem a společně si upřesníte možnosti. „V této fázi je ­ideální, pokud již klient přijde s projektovou dokumentací, půdorysy koupelen, umístěním instalací atd. Na základě těchto podkladů a konzultace s klientem se pak již rozvine naše práce, kterou je výběr koupelnového vybavení, zhotovení grafického návrhu, položková specifikace nabídky a závěrem také kalkulace ceny či termínu dodávky,” dodává pan Szczygiel. Samozřejmostí je i doporučení vhodné firmy, která provede finální realizaci.

Zdroj: Tvstav.cz
05.09.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444