Designové novinky z výjimečných povrchových materiálů

V současné době se na trhu objevuje nepřeberné množství materiálů, které v interiéru nabízejí všestranné využití. Výrobci přesto nezahálí a stále se snaží naleznout pro zákazníky nové. Pokud jde o povrchové úpravy, hledají přesně takové, které budou co nejméně náročné na údržbu. Velkou novinkou v této oblasti je povrchový materiál Fenix Ntm.

Jak je známo, italský design je proslavený na celém světě. Je ale možné mít luxusní designový prvek, který bude také praktický? Pokud jste si do teď mysleli, že spojit design a praktičnost je nemožné, vyvedeme vás z omylu. Na trhu se objevují výrobky, které mají vynikající praktické vlastnosti a zároveň kvalitní design. Patří k nim i produkty italské společnosti Arpa Industriale, které díky společnosti VEŠO-LAMINART nyní může mít doma i český zákazník.


Inovativní nápady

Fenix Ntm je povrchový materiál, který se vyrábí v procesu tepelné laminace při vysokém tlaku. Jeho jedinečné vlastnosti mu dovolují, aby byl použit nejen na vertikální, ale také na horizontální plochy. Jeho vnější plášť je vyvinut s použitím nanotechnologií. Svůj originální  dekor získal díky nejnovější generaci pryskyřic, které vyvinula italská společnost Arpa Industriale. Nízká světelná odrazivost zajišťuje jeho extrémně matný povrch, který se stává v posledních letech stále populárnější. Už se nemusíte bát, že uvidíte šmouhy při dotyku, protože použití nanotechnologie plně omezuje zanechávání otisků a všechny další škrábance mohou být teplem opět zaceleny.


Komplexní využití

Že se nedá příjemný a měkký povrch využít komplexněji? Ovšemže dá. Fenix Ntm můžete využít prakticky kdekoli vás to napadne. V domácnostech jej využijete v kuchyních, koupelnách nebo i jako nábytek v jiných místnostech. Jeho vlastnosti se ovšem uplatní i v komerčním sektoru. Je také vhodný jako materiál pro kancelářský, nemocniční nebo hotelový nábytek na recepci. Pokud si přejete originální a praktickou změnu pro váš interiér, nebojte se povrch Fenix Ntm využít na interiérové dveře.


Opravdu zázračné vlastnosti

Stále se ptáte, čím se stal tento povrch tak výjimečným? Díky jeho hydrofobnímu povrchu je voděodolný a odolává i vysokým teplotám. Nemusíte se tedy bát, že by na přímém slunci změnil tvar či barvu. Je také vysoce odolný proti poškrábání. Případné škrábance či rýhy mohou být teplem opět zaceleny a vy se tak nemusíte bát případných defektů. Má rovněž vylepšené antibakteriální vlastnosti, které odolávají plísním. Právě proto se tento povrch doporučuje do kuchyní a prostorů, kde se přímo pracuje s potravinami.

Údržba materiálu Fenix Ntm je více než jednoduchá. Stačí pouze povrch setřít vlhkým hadříkem. Díky speciální úpravě již nemusíte používat kyselá rozpouštědla.

11.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444