Designblok 06

Každoroční přehlídka novinek světového designu prostřednictvím samostatných výstav, ale i prezentací v přirozeném prostředí prodejních míst a galerií probíhá ve dnech 3.- 8. 10.  v Praze.

Do přehlídky je zapojeno přes sto firem, showroomů, designérů, architektů, studentů a módních butiků, v jejím rámci proběhnou prezentace novinek, výstavy, přednášky a další programy, včetně veřejné nesoutěžní přehlídky filmů o designu,která probíhá v Design centru ČR na Jungmannově ulici. Dění v konkrétních místech se odehrává v produkci jednotlivých subjektů, čímž je zaručena originalita prezentací stejně jako pestrost celé přehlídky. Jednotlivá místa jsou pro lepší orientaci shodně označena. Doprovodný program je zaměřen především na prezentaci mladého designu a jeho konfrontaci v rámci středoevropského regionu. 
 
U příležitosti Designbloku je rovněž vydáván celoroční Průvodce po designu v Praze – Design Guide 2007.

 

Zdroj: http://www.designblok.cz/
 

04.10.2006
  • Design centrum České republiky

    Samostatná odborná instituce věnující se designu a jeho propagaci, člen mezinárodních designérských organizací BEDA, ICSID, IFI a ICOGRADA. Zrušena rozhodnutím Ministerstva průmyslu a obchodu ČR ke dni 31.12. 2007.

  • CZECHDESIGN.CZ

    Internetový portál nejen o českém designu. Trendy, výstavy, studentský design, historie. Portfolio tvůrců interiérového i průmyslového designu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444