Děláme Místo. Osobní skladování s odvozem zdarma. Inspirovali se u Apple

Delamemisto.cz je unikátní technologická společnost, která se specializuje na skladování osobních věcí. Inspirací bylo zakladatelům využití cloudových služeb Google, iCloud nebo Dropbox, kde si pronajímáte jenom tolik prostoru, kolik aktuálně potřebujete. Častý problém osobních skladovacích kójí je až v 40 % nevyužitého prostoru do výšky stropu. U Děláme Místo platíte pouze za reálně využité místo. Navíc vám Děláme Místo odveze věci do skladu zcela zdarma. Nebo si vše do skladu přivezte sami a dostanete při roční smlouvě 1 měsíc zdarma.

Potřebujete přivézt lyže ze skladu na sjezdovku? I to bude možné

Za necelý rok se společnosti Děláme Místo podařilo využít levné nemovitosti v okolí Prahy, poskytuje solidní zákaznický servis, využívá inteligentní technologie a získala mnoho zákazníků na úkor zkostnatělé konkurence neschopné inovovat. Aktuálně meziročně rostou ceny nových bytů, ale i pronájmů o desítky procent. Obyvatelé Prahy a okolí se stěhují do menších bytů a hledají umístění pro své věci. Zde je výhoda společnosti Děláme Místo, která využívá levnějších skladů za Prahou a nabízí lepší ceny a vysoký standard zákaznických služeb.

V Děláme Místo plánují další možnosti, jak vyhovět požadavkům svých zákazníků. Brzy by chtěli zákazníkům nabízet možnost přepravit uskladněné věci kamkoli. Potřebujete lyže dostat ze skladu na sjezdovku v Rakousku? Nebo své kolo dostat ze skladu do hor v Pyrenejích? Tohle už brzy nebude s Děláme Místo žádný problém.

Společnost Delamemisto.cz získala pozitivní recenze od svých zákazníků za pohodlnou a efektivní službu. Je také oceněna za inovativní využití technologie v oboru skladování. Pokud hledáte spolehlivou a inovativní firmu pro vaše skladování osobních věcí, neváhejte a kontaktujte Delamemisto.cz.
 

Proč je Delamemisto.cz lepší nez klasické skladovácí kóje 

  • Vaše věci zdarma vyzvednou u vás doma a bezpečně uskladní ve svém skladu.
  • Přístup k věcem: Bezpečné sklady umožňují zákazníkům prohlížet své skladované věci online a požadovat jejich dodání kdykoli si budou přát.
  • Profesionální stěhovací služby: Stěhováci zajistí balení, přepravu a rozbalení vašich věcí do vašeho nového domova.
  • Inovativní technologie: Děláme Místo vytvořilo vlastní software, který umožňuje zákazníkům snadno plánovat odběry a dodání, prohlížet svůj inventář a sledovat své věci v reálném čase. Tato technologie je používána také k poskytování přesných cen za služby. 
  • Pohodlí: Se službou "V kapse" stačí zákazníkům pouze naplánovat odběr svých věcí a Děláme Místo se postará o zbytek. Není třeba se starat o převoz věcí do skladu nebo o jejich balení.
  • Spolehlivost: Delamemisto.cz pomohlo již desítkám spokojených klientů, které zbavila stresu z balení, skladování a stěhování věcí.
07.02.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Děláme Místo

    Děláme Místo je technologická a logistická společnost se sídlem v Praze inspirovaná Googlem. Díky komplexnímu dodavatelskému řetězci a vlastní technologické platformě aktivně narušuje odvětví samoobslužného skladování a stěhování, jehož roční obrat činí desítky milionů korun. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444