Darujte poukazy Plastia

Vánoce a Štědrý den jsou skoro za dveřmi. Máte doma zahradníka a stála nevíte jak jej vhodně obdarovat? Darujte mu designové květináče, krmítka či skládací lopatu dle vlastního výběru. Společnost Plastia totiž nabízí dárkové poukazy, které všechny kutily potěší.

Máte maminku, která ráda zahradničí, zvídavého synovce, co rád pozoruje přírodu, nebo kolegyni milující design? Pak jim k Vánocům darujte poukaz do e-shopu Plastia, kde mohou vybírat ze stovky plastových produktů pro domov i zahradu. Stačí jen pár kliků a poukaz v hodnotě 300 až 2 000 Kč máte ve svém e-mailu.

Svůj dárek tu najde opravdu každý. Plastia, rodinná firma z Vysočiny, nabízí běžné praktické výrobky, ale i kvalitní designové věci. Příkladem zboží pro náročné mohou být samozavlažovací květináče Calimera nebo vermikompostér Urbalive. Oba tyto produkty se pyšní oceněním Red Dot Award, což je něco jako Oscar mezi designérskými cenami. Jsou nejen designovým kouskem, ale také jejich praktičnosti je velkou předností. Doporučená cena vermikompostéru Urbalive je 2 990 Kč, květináče Calimera jsou k dostání od 290 Kč.

Šikovným výrobkem, který udělá radost třeba tatínkovi, je skládací lopata Auto-sport. Ta by měla být nedílnou součástí výbavy každého automobilu, ale hodí se i na turistiku. Díky suchému zipu se dá jednoduše připevnit třeba na batoh. Přitom její cena je pouhých 348 Kč.

                
Děti, ale určitě nejen ony, zase ocení originální plastová ptačí krmítka. Nechte si vyprávět fantastické dětské příběhy o ptačí říši a ptačích bitvách o malé slunečnicové semínko.


Design krmítek FINCH a DOMEK je jednoduchý a funkční. U krmítka FINCH si můžete vybrat hned ze tří barevných provedení, takže nemusíte mít obavy, že nenajdete tu správnou barvu na vaši zahradu. DOMEK je pak k zakoupení v barvě zelené a hnědé. Doporučená cena krmítka FINCH je 249 Kč a krmítka DOMEK 289 Kč.
04.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444