Cesta k nové koupelně

Baterie od výrobce  Hansgrohe

Baterie od výrobce Hansgrohe

Od představy k realizaci

Těm, kteří hledají kompletní sortiment pro vybavení své koupelny, se jako spolehlivý a kvalifikovaný partner nabízí koupelnové studio TIZZIO. Firma se realizací koupelen zabývá už od roku 1995. S jejím sortimentem se můžete seznámit buď přímo ve vzorkovně na ulici Jana Želivského v Praze 3, která je pravým místem inspirace, nebo prostřednictvím webových stránek firmy.

Koupelnový nábytek Lebon

Baterie od výrobce Hansgrohe

Široká nabídka zahrnuje vše, co si v koupelně umíte představit: všechny druhy van, masážní, bublinkové systémy, sprchové  vaničky, sanitární systémy, koupelnový nábytek, WC, bidety, pisoáry, umyvadla, mramorové kuchyňské či koupelnové desky, značkové baterie umyvadlové, vanové, sprchové, kuchyňské, podomítkové systémy, sprchové zástěny i obklady a dlažby.

Značky, z nichž tu máte možnost vybírat, jsou zárukou kvality a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky: Produkty Villeroy & Boch, Duravit, Keramag, Laufen, Grohe, Hansgrohe, Riho, Lebon, La futura a mnoha dalších významných výrobců, patří svým designem i technickými parametry k nejlepším v oboru, TIZZIO přitom zaručuje svým zákazníkům výhodné ceny.

Obklady Villeroy Boch

Baterie od výrobce Hansgrohe

Při procházení nové webové prezentace studia TIZZIO plné lákavých možností jak zlepšit či zgruntu změnit koupelnu, budete náchylní pustit se co nejrychleji do díla. Každou změnu je ovšem dobré důkladně promyslet a ve studiu vám i v tomto ohledu vyjdou maximálně vstříc. Zkušení odborníci jsou ochotni zodpovědět otázky a nabízejí své rady a pomoc při řešení koupelny včetně předběžného grafického 3D pohledu s možností virtuální procházky.


"O koupelnách víme vše a tak pro nás není nic nemožné. Vaši budoucí koupelnu jsme schopni předem graficky zpracovat, i když v reálu máte jen holé zdi," ujišťuje své zákazníky koupelnové studio TIZZIO. Pro takovýto návrh je ovšem nutná osobní schůzka ve studiu.

3D návrh koupelny

Baterie od výrobce Hansgrohe

A jak tvorba takové animace probíhá? Na první schůzce si pracovníci studia ujasní zákazníkovy potřeby a představy. Barevné provedení a potřebné obkladové materiály zde vybírají z velkého množství katalogů. Pokud nemáte jasnou představu pak zkušený designér vytvoří návrh pouze na základě technických nákresů koupelny a vybraného obkladu. Pokud má zákazník konkrétní představu, designér s ním jeho vizi dotvoří do reálné podoby. Na finální verzi animace lze vytvořit již i cenovou kalkulaci a nabídku opravdové realizace přímo na míru. Pokud chce někdo stavět s vlastní firmou, dostane všechny potřebné technické podklady - upevnění sanity, kladečský plán, nutné rozvody vody a odpadů apod.


Novinkou, se kterou nyní studio přichází je eshop TIZZIO, jehož cílem je nabídnout zákazníkům možnost příjemného, užitečného, pohodlného, ale zároveň bezpečného nákupu z domova. Vizí firmy je i u on-line nákupů poskytnout kompletní servis - být interaktivním zdrojem inspirace, trendů a designerských informací ve spojení s profesionální pomoci nakupujícím.
Velkou výhodou je možnost současně se zbožím objednat i jeho montáž, protože pak lze zboží dodat pouze s 5% DPH. Na nákupu tak nejen ušetříte ale zbavíte se také starostí s namontováním. Protože je výpočet ceny montáže složitější a odvíjí se od mnoha skutečností (vzdálenosti, počtu, druhu a povahy výrobků, případné potřebě dalšího materiálu apod.) nejde spočítat online. Proto firma své zákazníky telefonicky kontaktuje po obdržení objednávky a dohodne s nimi cenu montáže a její realizaci.

22.11.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444