České sedací soupravy na míru

Příliš tvrdá, příliš malá… Krásná, ale není rozkládací… Potřebujeme rohovou s úložným prostorem… Poznáváte se? Najít ideální sedací soupravu může být opravdu oříšek. Ušetřete si čas hledáním vhodné sedačky a nechte si ji vyrobit na míru.

Ideální sedací souprava je taková, která vyhovuje vám i vašemu interiéru. Přesně padne do prostor a splní veškeré vaše nároky. Hledání takové sedačky může být časově náročné, vyčerpávající a nakonec možná s výsledkem nebudete vůbec spokojeni. Nemusíte přistupovat na kompromisy, stačí si nechat vyrobit sedací soupravu na zakázku. 
 

Do rohu i do podkroví - sedačka ulitá na míru

Pokud vlastníte velký dům, můžete se ve výběru “rozšoupnout”, v bytech a dalších specifických prostorách však budete místem limitováni. Nenechte se zlákat atraktivními nabídkami velkých obchodních řetězců. Sedačku možná zakoupíte za dobrou cenu, ale bude vyhovovat dispozicím vašeho pokoje? Nebudete muset sedačku donekonečna obcházet? Kde zakoupit sedačku s úložným prostorem, která nezabere prostor celého vašeho obýváku, a přesto bude praktická? Zadejte zakázku českému výrobci sedacích souprav Sedací soupravy Pšenčík s 25letou praxí v oboru. Zvolte si počet sedáků a záhlavníků, přizpůsobte šířku, výšku i hloubku sedačky členům rodiny. Sedačka je často středobodem domácnosti, tak ať je vám na ní dobře.
 

Krásná a především pohodlná

Také jste někdy v obýváku usnuli u napínavého filmu? Pak jste se možná v hluboké noci probudili rozlámaní. Důvodem není jen nedostatečná velikost, ale také tvrdost výplní. Poraďte se s výrobcem sedaček na míru, aby vám upravil tvrdost výplní podle vaší hmotnosti.

A jak firma Sedací soupravy Pšenčík upozorňuje, dávejte si pozor na lákavé měkké posezení. V původním stavu tak dlouho nevydrží a vám zbudou jen vysezené důlky. U nekvalitních výplní se vysezení projevuje velmi rychle - klidně do jednoho roku, u kvalitnější až za 10 let. 


 

Kam uložit hosty aneb Příležitostné spaní

Ne každý může návštěvě nabídnout komfort hostinského pokoje s postelí. Většina z nás nechává přátele přespat právě na sedačce a ruku na srdce, někdy na ní rádi spočineme i my. Můžete od sedačky očekávat stejný komfort jako od postele? Ano, stačí pouze tento požadavek výrobci zdůraznit.
 

Místo navíc se hodí vždy

Nezapomínejte ani na zdánlivou maličkost, jakou je úložný prostor, do kterého můžete schovat deky, peřiny nebo polštáře navíc. Designové sedačky dokonce mohou nabídnout místa pro ukládání knih, novin a časopisů nebo třeba ovladače. 
 

Tyrkysová, okrová, lahvově zelená? Vše je možné, nepřistupujte na kompromisy

Vysnili jste si barvu sedací soupravy, ale žádný katalog, obchodní řetězec ani internetové e-shopy takové barvy nenabízí? Český výrobce sedacích souprav na míru vám dokáže nabídnout tisíc kusů látek ze 14 zemí světa. Máte doma malé děti? Pak se informujte na látky opatřené ochranným povrchem proti zašpinění. Toužíte po kožené sedačce? Firma Sedací soupravy Pšenčík se na výrobu souprav z pravé hovězí kůže zaměřuje a nabízí až 400 různých dezénů. Prohlédněte si internetové stránky: http://www.sedacipohovky.cz/.

 

Výroba sedací soupravy trvá kolem dvou měsíců. Stačí, když zavítáte do obchodu firmy Sedací soupravy Pšenčík v Praze-Kbely a s prodejci proberete veškeré vaše požadavky, upřesníte představu a především si sami vyzkoušíte, na které sedačce by se vám dobře sedělo. 
19.06.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444