Celoskleněné dělící stěny a dveře - nová inspirace

Kompletní služby při dokončování bytového interiéru nabízí klientům firma ABH Design, která společně s dodávkou a položením podlah dodává a instaluje interiérové dveře a schodiště podle výběru zákazníka.


Tato firma nabízí i celoskleněné mobilní panely, dělící stěny a posuvné a otočné dveře, které se do našich interiérů stále více prosazují. Nejsou dnes již zdaleka pouze doménou hotelů, luxusních správních budov nebo bank.
Velký podíl na globálním prosazování těchto zajímavých stavebních prvků mají přední výrobci kování, kteří uceleným sortimentem závěsů, zavíračů, madel a ostatních komponentů pro instalaci skleněných dveří a stěn otevřeli tomuto interiérovému členění cestu do našich domovů.
Firma ABH Design klade důraz na vysokou funkčnost, estetičnost a design ale i na bezpečnost. Dnes již dávno neplatí, že pokud sklo rozbijete, můžete se pořezat. O bezpečnostně upravené celoskleněné dveře se prostě nepořežete.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Systémy s posuvnými, celoskleněnými panely nebo posuvnými a otočnými dveřmi slouží především ke spojování ale i rozdělování místností. Umožní rozvržení i prosvětlení prostoru podle chuti, potřeby a nálady uživatele.

V nabídce firmy ABH Design samozřejmě nechybí ani dveře přizpůsobené tradičním obložkovým zárubním se stejnými technickými parametry a vlastnostmi.
27.08.2003 | Natálie Presová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444