Bydlete stylově s radiátory Laurens

Chystáte se stavět nebo rekonstruovat váš nový dům či byt? Zajímáte se o trendy v bytovém designu?

Řešte interiér vlastního bydlení komplexně a nezapomínejte na radiátory, které vám poskytnou nejen teplo domova, ale také dodají interiéru neochvějné kouzlo.

Máte smysl pro detail a nespokojíte se jen tak s něčím standardním a zbytečně stereotypním? Všichni víme, že dbát na detaily se vyplatí. V českých domácnostech se na jeden zásadní detail velmi často zapomíná. Každý ví, že si musí pořídit krásnou a prostornou sedací soupravu, vyřešit obývací stěnu a osvětlení místnosti, ale radiátory se velmi často stanou až druhořadé. A to je opravdu škoda, protože právě radiátory Laurens mění zažité představy o interiérovém designu.

„Díky našim radiátorovým studiím můžeme zákazníkům poskytnout maximální servis. Rádi pomůžeme vybrat vhodný radiátor do místností, pomůžeme s designem, technickým řešením nebo spočítáme ideální výkon radiátoru do daného prostoru. Ke všem radiátorům nabízíme také kompletní program dopojovacího designového příslušenství. Díky radiátoru se prostor stane jedním designovým celkem, který podtrhne krásu celého interiéru,” říká Adam Dolanský, obchodní manažer firmy Laurens Czech republic, spol. s r.o.


Radiátory Laurens jsou vhodné do takřka všech interiérů. Díky širokému spektru produktů a jejich rozdělení je možné vybavit jak moderní interiéry luxusních apartmánů, historické budovy, prvorepublikové stavby či novostavbu nebo panelákový byt.

Vzhledem k zvýšenému zájmu o tepelná čerpadla a podlahové vytápění není však ve všech případech prostor pro radiátory. Je nutné myslet na to, že radiátor patří minimálně do koupelny. V takové situaci se vyplatí investovat do kvalitního a designového koupelnového radiátoru, kterých Laurens nabízí nepřeberné množství. Díky maximálnímu a individuálnímu přístupu ke každému zákazníkovi je také možné vyrobit radiátor na míru. Stejně jako rozměr lze přizpůsobit povrchovou úpravu, kterých v Laurens nabízí opravdu spoustu, na vzornících naleznete něco okolo 250 barev

„Skladem držíme jen nejvíce prodávané a žádané produkty, ty stejně individuálně upravujeme dle žádosti klienta. Každá zakázka je pro nás specifická. Právě proto je nutné ke každé přistupovat opravdu speciálně. Máme za sebou technická řešení, kdy jsme napojovali naše retro litinové radiátory na jednotrubkový systém pomocí speciálních ventilů nebo výrobu ocelových radiátorů z vinutých trubek včetně loga do baru v Nizozemsku. Teď dokonce řešíme výrobu skleněného stolu, který má místo nohou použity naše litinové retro radiátory Art Deco,” doplňuje Adam Dolanský.

17.10.2017 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444