Bo Concept - bydlení, které má styl

Vzrůstajícímu zájmu českých zákazníků o dostupnost kvalitního designu vychází vstříc nově otevřená prodejna nábytku Bo Concept, která nabídne produkty stejnojmenné dánské skupiny. První prodejnu v ČR, která patří do celosvětové sítě prodejen značkového nábytku Bo Concept můžete od 1. července 2006 navštívit v Brně - Modřicích v Obchodním centru SOHO.

První českou prodejnu Bo Concept najdete v  Brně-Modřicích, blízko OC Olympia

Bo Concept je produktem bytového nábytku společnosti Club8, který vznikl v roce 1952 v Dánsku. Club8 se zabývá vývojem, výrobou a prodejem skladebného nábytku, který je šetrný vůči životnímu prostředí. V roce 1993 byl Club8 jmenován nejdůležitějším zahraničním dodavatelem skladebného nábytku na nejvýznamnějším trhu se skladebným nábytkem v Německu. V roce 1995 byl Club8 zařazen mezi 10 nejdůležitějších dodavatelů skladebného nábytku v Evropě, své výrobky však nabízí v několika desítkách zemí na všech kontinentech. Jeho filozofií je inspirovat a podněcovat, umožnit lidem kvalitní bydlení, které je, v duchu hesla, "My Home - My way" zároveň výrazem jejich životního stylu.
Foto: Bo Concept

Dostupnost, funkčnost, flexibilita, komfort a kvalita jsou klíčovými body úspěchu, kterého ucelená nábytková kolekce Bo Concept v posledních třinácti letech dosáhla. Jednoduchý, ale pečlivě promyšlený a atraktivní design tohoto nábytku umožňuje zařídit si funkční a obměnitelný moderní interiér s řadou trendy doplňků, jejichž úkolem je dodat bydlení na osobitosti a aktuálně také na útulnosti a přívětivosti, které jsou výrazným současným trendem v bydlení. Výrobce, který zdůrazňuje individualitu každého zákazníka, nabízí také sortiment, který mu umožní tuto individualitu vyjádřit. Nábytek Bo Concept je navrhován jako maximálně funkční a flexibilní, důraz je přitom kladen na kvalitu zpracování. Jednotlivé řady umožňují bezpočet kombinací a lze je také velmi dobře kombinovat navzájem. V nabídce je kvalitní dýhovaný nábytek do obývacích pokojů, jídelny, ložnice, sedací nábytek, vybavení dětských pokojů a řada bytových doplňků.
Foto: Bo Concept

Společnost TOP OFFICE spol. s r.o. spolupracuje s nábytkem Bo Concept a společností CLUB8 již od roku 1997 a stala se jednou z pěti společností obchodující s tímto nábytkem v ČR. V součané době má na českém trhu největší odběry a nejvíce vybudovaných prodejních míst a proto se dánská společnost CLUB8 a společnost TOP OFFICE dohodly na zřízení Bo Conceptu (franchizingový projekt) a udělení územní ochrany na dobu pěti let pro český trh.
 
Díky TOP OFFICE se tedy i Česká republika zařadí do celosvětové prodejní sítě kvalitního nábytku Bo Concept. Předpokladem je, že do konce roku 2007 bude na českém trhu 5 značkových prodejen Bo Concept, 7 studií Bo Concept a vybudována bude i rozsáhlá síť prodejců.
16.06.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444