Bez kuchyňského robota se neobejdete

Už máte upečeno všechno vánoční cukroví? Že jste ještě nezačali? Že vám ještě pár druhů chybí? Práci si můžete usnadnit díky výkonnému kuchyňskému robotu. Seznamte se funkcemi přístroje Tefal Masterchef Gourmet.

Nechte těžkou práci robotu

V kuchyni nemusíte strávit celé hodiny. Stačí vědět, kterého kuchyňského pomocníka použít, aby vám ušetřil čas. Dnes se zaměříme na kuchyňského robota. 

Pečete domácí chléb, ale nebaví vás náročné hnětení těsta? Každý víkend připravujete rodině pomyšlení? Čeká vás narozeninová oslava a pečení dortu? Chcete stihnout na Vánoce několik dalších druhů cukroví? TEFAL představil robustní a výkonný kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet pro každodenní vaření a pečení.

Mezi základní vlastnosti robota patří mixování, šlehání, hnětení a strouhání. Důkladné promíchání těsta zaručí vysoký výkon motoru (900 W) a planetární pohyb mixovacích háků. Hravě zvládne přípravu ovocných koktejlů, nakrájí a nastrouhá zeleninu nebo s unikátní metlou Flex Whisk vyšlehlá bílky do toho nejvzdušnějšího sněhu. 

Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet nemusíte nikam uklízet, jeho moderní design - litý hliník se stříbrným povrchem a vyraženým logem - se totiž stane ozdobou vaší kuchyně. Nerezová nádoba pojme až 4,6 l tekutiny, 1 - 8 vajec, až 900 g mouky na chléb a hustá těsta nebo až 1,8, kg těsta na koláč. Proti nežádoucímu vystřikování tekutiny je nádoba opatřena ochranným víkem. Šlehačku tak vyšleháte bez sebemenšího zašpinění. 

Jako bonus jistě oceníte příslušenství:  

  • Nerezový mixér: užitný objem 1,5l, s odnímatelnými čepelemi
  • Kráječ, 4 nástavce: jemné strouhání, strouhání, plátkování, bramboráky
  • Mlýnek na maso se dvěma nerezovými nástavci jemnosti mletí
20.12.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444