BYDLENÍ.CZ očima návštěvníků

První kolo celoroční soutěže uzavřeno

Právě dnem, kdy v naší redakci v mírném předstihu vykvetl vánoční kaktus, uzavíráme 1. kolo našeho soutěžení, kterou jsme zahájili u příležitosti oslav 10. výročí založení portálu BYDLENÍ.CZ. Do závěrečného slosování jsme zařadili všechny odpovědi, které přišly. Ještě předtím jsme ale, jak jsme slíbili, vybrali tu, která se nám zdála nejzajímavější. Z odpovědí na otázku, co rádi nalézáte na našich stránkách, a co vám tu naopak chybí, nás jich řada zaujala a některé se jistě stanou inspirací pro naši další práci.

Potěšily nás všechny vaše reakce, včetně té nejstručnější od Denisky P., která nám napsala: "Všechno líbý." Jako nejinspirativnější jsme se rozhodli ocenit názor pana Ladislava Sedláka:

"Na vašich stránkách je sympatické, že pokrývají prakticky všechno, co s bydlením souvisí, že jsou tu vedle tipů na různé výrobky a odborných rad i různé zajímavosti. Ne vždycky ale najdu, co bych potřeboval - třeba o zahradní technice jsem se u vás oproti jiným oblastem mnoho nedozvěděl. Ačkoli jsem se tomu dlouho bránil, využívám nakonec i možnost nakupovat v e - shopech, takže i tuhle nabídku si u vás prohlížím.

Patřím ke starší generaci, takže nad stránkami o bydlení srovnávám s celkem nedávnou minulostí a vidím, jak moc se změnil trh, kolik je zboží, všelijakých úžasných materiálů a kolik různých "vychytávek", o jakých se nám před pár lety ani nesnilo. Na druhé straně ale, když chcete opravdu osobitý kus nábytku nebo celé zařízení, potřebujete většinou dost peněz, především ale hodně vybírání a zvažování. Pro mě osobně znamená právě možnost obklopovat se osobitými věcmi víc než luxus, protože ne vždycky jde o totéž. Určitě je dnes dost movitých lidí, kteří si mohou pořídit nákladné zařízení, ovšem jestli s množstvím utracených peněz přichází do našich obydlí vždycky i dost vkusu, to si jistý nejsem.

Ale zpět k vašim stránkám. Poradna financování bydlení je určitě užitečná, řekl bych ale, že by spousta lidí uvítala víc informací o různých zákonech, aby jim bylo jasné třeba co potřebují za povolení, když něco přestavují, jaká mají práva jako nájemníci nebo jako vlastníci bytů ve vztahu k ostatním v družstvu nebo ve společenství vlastníků, jak řešit různé situace, ve kterých se ocitají ve vztahu k úřadům a nevědí si rady a podobně."


Panu Sedlákovi z Českých Budějovic za jeho příspěvek děkujeme a posíláme mu knihu Damjana Prelovšeka Josip Plečnik - život a dílo, kterou nám do soutěže věnovalo vydavatelství Era.

Krásné knihy z vydavatelství Era získávají také tři výherci, o nichž rozhodlo losování.
Janě Jirsové z České Lípy zasíláme knihu Moderní zahrady,
Jana Mahrenková ze Zlína vyhrává Barvy v bytě
a Josef Velíšek z Písku získává knihu Srubové domy z kulatin.

Všem vítězům gratulujeme a připomínáme, že vánoční soutěžení pokračuje 2. kolem, ve kterém budete soutěžit o další zajímavé knižní tituly a rovněž o atypický bílý porcelán. Novou soutěžní otázku najdete na vstupní straně BYDLENÍ.CZ už v pondělí 3. prosince.
29.11.2007 | redakce Bydlení.cz
  • Služby BYDLENÍ.CZ

    BYDLENÍ.CZ je nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost, který orientuje, informuje a inspiruje návštěvníky v široké problematice bydlení.

  • Vydavatelství ERA

    České Vydavatelství ERA vzniklo v roce 2000 s cílem přinášet čtenářům užitečné a kvalitní publikace z oblasti architektury, stavitelství a psychologie pro odborníky i širší čtenářskou obec. Cílem je mapovat nové trendy a dosud nezpracovaná témata.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444