Auto jako nové

Soutěž o tlakovou myčku

Tak jako se my každý den myjeme, potřebuje i naše auto údržbu. Při dešti a plískanicích své auto po delší cestě ani nepoznáme, při parkování pod stromy bývá pokryté vrstvou pylu a po delších cestách je zaprášené až hrůza. To jsou momenty, kdy je potřebné auto opravdu pořádně umýt.

Chcete-li mít mytí svého auta pod kontrolou, je vhodné používat tlakovou myčku. Mytí auta je rychlé, pokud je prováděno správně a výsledky jsou pak doslova zářivé. Nejprve je vhodné odstranit hrubé nečistoty s vysokotlakou pistolí. Přetrvávající nečistoty, zejména zbytky po hmyzu na přední části vozu nebo prach z brzd na ráfcích, je třeba ošetřit speciálním prostředkem. Během doby styku může být zbytek vozidla ponechán, aby reagoval s roztokem detergentu. Poté je vhodné pro jemné leštění laku použít mycí kartáč. Nakonec je důležité celý vůz tlakovou myčkou opláchnout. Pro tento účel se používá plochá tryska ze vzdálenosti asi 30 cm od povrchu vozu. Kärcher nabízí širokou škálu jedněch z nejkvalitnějších tlakových myček na trhu.



Tlaková myčka Kärcher K 3 Full Control Car
zajistí díky pracovnímu nástavci s regulací tlaku a ukazateli na pistoli vždy vhodný tlak pro každý povrch. K bohatému vybavení tlakové myčky K 3 Full Control Car patří vedle pistole s ukazatelem tlaku také 6 m dlouhá vysokotlaká hadice, rotační tryska s rotujícím bodovým paprskem proti velmi odolným nečistotám a vodní filtr k ochraně čerpadla před nasátými nečistotami. Díky teleskopickému madlu je manipulace s myčkou velmi lehká. Navíc je vybavena opěrnou nohou pro větší stabilitu.

Vývoj v oblasti tlakových myček postupuje mílovými kroky kupředu. Tlakové myčky se nyní nepoužívají jen pro mytí auta, ale jsou důležitými pomocníky při čištění a úklidu okolo domu, bazénu, čištění fasády, ale i zahradního nábytku nebo věcí na zahradu.
 
Chcete se trochu pobavit a podívat se, jak čistí jiní? Podívejte se na blog www.svetcisteni.cz.

bydlinekSoutěž o tlakovou myčku značky Kärcher
Zkuste štěstí v soutěži, stačí odpovědět na níže připojenou otázku.

Soutěž trvala do 16. července 2017. Odpověď na otázku naleznete na www.karcher.cz.
Soutěž byla ukončena, výherce: Pavel Březovský

28.06.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444