Art & decoration obrazem

Výstava interiérového vybavení a bytových doplňků Art & decoration, která o prvním prosincovém víkendu zaplnila prostory pražského Veletržního paláce, se stává tradiční předvánoční akcí. Většinou letošních vystavovatelů byli tvůrci interiérů, kteří pracují často se zajímavým dovozovým artiklem a do Veletržního paláce předsunuli své existující showroomy, aby upozornili na své služby a sortiment. Jako ohlédnutí za skončeným 3. ročníkem výstavy vám nabízíme malou procházku expozicemi, které nás zaujaly.

 

Elegantní sestava Mythos od firmy Nieri patřila na výstavě Art&Decoration k nejatraktivnějším exponátům. Design pochází z tvůrčí dílny slavného Sergia Pinafariny, mj. tvůrce designu Ferrari.

Dětský nábytek ALAX DOMINO - expozice společnosti Alax nábytek & interiéry napovídala, jak lze vkusně, hravě a tvořivě zařídit dětský pokoj. "Rostoucí" židle a stoly jsou dobrou investicí - zařízení může uživatele provázet od dětských let až do dospělosti.

Tato americká knihovna byla vyrobena finskou firmou Björknäs, která se specializuje na stylový nábtek. Na výstavě ji prezentovala česká společnost EXPATRIA.

Vázy a doplňky z produkce BLOMUS patřily díky svému designu k obdivovaným exponátům.

Něžně provokativní sklo v expozici tvůrce interiérů Architrade - české sklo, které navazuje na to nejlepší v tradici našeho sklářství.

Holandská květinářská kancelář   v zastoupení Ewing Public Relations seznámila návštěvníky s aktuálními trendy květinových dekorací pro letošní zimu a Vánoce

Tato vázička a svícen thajské provenience byly k vidění v expozici Ranný Architects.

Ve spolupráci s firmou Ranný architects se představila také proslulá francouzská firma Villeroy&Boch, jejíž výrobky se vyznačují kvalitou zpracování a dokonalým designem.

Společnost Design Trade nabídla návštěvníkům pestrý výběr nástěnných hodin holandského výrobce NEXTIME.

Společnost Optimal Servis Centrum se ve svých návrzích a realizacích interiérů zabývá především textilem. Lampy značky EKVA dekorované tkaninou jsou nápadem, který v interiéru pomůže vytvořit vždy novou, jedinečnou atmosféru. 

Atraktivní expozicí se představila společnost de.co, která je součástí architektonického designového studia de.fakto zaměřená na maloobchod s designovými interiérovými doplňky.

Kouzla s originálními tvary zrcadel mohli návštěvníci vidět v expozici firmy Creativa, která se mj. zabývá realizacemi interiérů a nábytkovým deseignem. Jejím spoluvystavovatelem byla společnost Patty Design, která má ve svém sortimentu moderní nábytek a bytové doplňky.

Atmosférou španělské vznešenosti působil stánek společnosti ACW, která je výhradním zástupcem španělského výrobce svítidel Vidrios Granada S.L.

Tato sedačka přitahovala pozornost návštěvníků expozice Hotový interiér. Tento originální kus nábytku představuje variabilní prostor k přátelskému posezení.

Vana nazvaná Matrix českého výrobce Polysan z rozsahem nevelké expozice firmy Sapho. Tento vystavovatel představil špičkové vybavení koupelen.

Zpestřením pro děti i dospělé byly závěsné sítě HAMMOCK brazilského výrobce.

 

07.12.2004 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444