Akumulátorový vysavač máte vždy po ruce

Na vysypaný pytlík s moukou nebo spoustu drobků potom, co jste si ukrojili krajíc čerstvého chleba. Na vlasy v koupelně nebo nepořádek z bot v chodbě. Na to a další drobný úklid je tu akumulátorový vysavač. Vždy po ruce, bez kabelu a velmi účinný.

Jsou situace, kdy se nám nechce vytahovat těžký vysavač s kabelem do sítě, a proto sáhneme po ověřeném smetáčku s lopatkou. Jde to i jinak, efektivněji?
 

Ideální vysavač pro malé plochy

Řešení nabízí akumulátorový vysavač, díky kterému zvládnete malý i větší úklid rychle a okamžitě. Akumulátorový vysavač máte vždy po ruce, nemusíte ho zapojovat do sítě, jen stisknete jedno tlačítko.

Jako nenahraditelného pomocníka jej oceníte v případě, že máte doma domácí mazlíčky. Nikoho nebaví každý den složitě vytahovat klasický vysavač – s chlupy od našich zvířecích miláčků si hravě poradí akumulátorový vysavač.

Vysaje vše od prachu, vlasů, chlupů až po velké drobky nebo přímo kousky jídel. Velmi oblíbeným pomocníkem je také v rodinách s malými dětmi, které po sobě dokážou občas zanechat pořádnou spoušť. Některé akumulátorové vysavače jsou dokonce vybaveny i technologií pro vysávání tekutin.

Díky velkému technologickému vývoji baterií a zvýšení účinnosti elektromotorů mohou akumulátorové vysavače nabídnout velmi komfortní servis. Současné Li-Ion baterie jsou menší a lehčí, přitom nabízejí téměř konstantní charakteristiku výkonu po téměř celou dobu od plného nabití až po vybití, nedochází k postupnému poklesu výkonu, jako je tomu například u NiMH baterií. Dnešní akumulátorové vysavače mají plně dostatečný výkon pro běžné použití v domácnosti a doba chodu na jedno nabití se prodloužila na dostatečnou dobu pro běžný úklid. 
 

Praktický 2 v 1

Pokud potřebujete vysát větší plochy, ruční akumulátorový vysavač můžete vyměnit za tyčový, který bývá s ručním kombinován. Při potřebě malého úklidu - třeba drobků na stole po snídani - pak stačí z těla tyčového aku vysavače jednoduše vyjmout malý tyčový.

Tyčové vysavače mají podlahovou hlavici, která často obsahuje turbokartáč pro zvýšení účinnosti vysávání plovoucích podlah i koberců. Oproti klasickým tyčovým vysavačům do sítě opět oceníte výhodu akumulátorového vysavače, který vás neomezuje v pohybu a je vždy po ruce.

Black+Decker - specialista na úklid
Značka Black+Decker patří mezi ikony elektrického nářadí pro domácí použití, přesto již téměř 40 let vyrábí také domácí spotřebiče a patří mezi špičku v domácí úklidové technice – akumulátorových vysavačích, parních čističích a mopech. Black+Decker jako první přišel s ručním akumulátorovým vysavačem. V U.S.A., Velké Británii a Německu patří značka Black+Decker mezi 3 vedoucí značky na trhu domácí úklidové techniky. V tomto roce Black+Decker inovoval a ještě vice zdokonalil své produktové portfolio. Více na www.blackanddecker.cz.
30.11.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444