Akce NoFrost plus dárek - pořiďte si novou chladničku gorenje a dostanete malý domácí spotřebič zdarma

Soutěž o výrobník ledu

Není nad to mít doma opravdu spolehlivou chladničku, která nápoje, ovoce, zeleninu a další potraviny udrží svěží a v optimální teplotě. A v létě to platí dvojnásob! Nepropásněte speciální nákupní akci NoFrost plus dárek

Zakoupíte-li do 31. 8. 2017 nebo do vyčerpání zásob dárků některou z moderních výkonných chladniček gorenje vybavených inovovanou technologií NoFrost Plus, získáte navíc zdarma hodnotný dárek, malý domácí spotřebič gorenje.

Na výběr je hned několik praktických pomocníků: pekárna chleba, odšťavňovač, kuchyňský robot, sušička potravin, topinkovač, kontaktní gril, stolní či ruční mixér.

Technologie NoFrost Plus přináší systém NoFrost vylepšený o pokročilé funkce IonAir, MultiFlow 360° a AdaptTech. NoFrost Plus zajišťuje efektivní cirkulaci ionizovaného vzduchu, která udržuje konstantní teplotu v každém koutě chladniček gorenje, redukuje vlhkost a zabraňuje tvorbě nepříjemných zápachů. Výsledkem je ideální mikroklima pro mražené a chlazené potraviny, které zachová jejich přirozený vzhled, barvu a chuť po delší dobu. Navíc se v celém spotřebiči nevytváří led, takže starosti s únavným odmrazováním už jsou minulostí. Objevte všechny výhody technologie NoFrost Plus a užijte si zdravé a čerstvé potraviny.
 
Podrobné informace o akci NoFrost plus dárek na www.gorenje.cz/chladnicky-akce.

Soutěž o výrobník ledu

Vychlazený nápoj přijde v parném počasí vhod. Zpříjemněte si den míchaným drinkem s kostkami ledu. Zkuste štěstí v nové soutěži a vyhrajte výrobník gorenje.

bydlinekSoutěžte o výrobník ledu gorenje
 Zkuste štěstí v soutěži a vyhrajte výrobník ledu. Stačí správně odpovědět na níže připojenou otázku. Nápovědu naleznete na www.gorenje.cz/chladnicky-akce.
Soutěž trvala do 12.7.2017. Výherce: Monika Písaříková

20.06.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Gorenje

    Jednodušší, příjemnější a méně komplikovaný život s každým výrobkem Gorenje. Tato jasná vize umožnila firmě, která vznikla v roce 1950 jako malá dílna v idylické vesnici Gorenje ve Slovinsku přerůst během sedmi desetiletí v nadnárodní společnost a renomovanou mezinárodní značku. Dnes je Gorenje jedním z největších mezinárodních výrobců malých i velkých domácích spotřebičů s výjimečným designem a skvělými funkcemi s přítomností ve více než 90 zemích na celém světě. Spotřebiče Gorenje jsou natolik praktické a intuitivně ovladatelné, že můžete směle použít rčení, které nejspíš doma často slýcháváte: ono SE TO udělá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444