Aby dětský pokoj děti opravdu bavil

Kolekce Dotties®

Dětský pokoj by měl dítě inspirovat a probouzet v něm fantazii. Musí být hravý, veselý, ale také praktický a bezpečný. S těmito cíli vzniká nová kolekce Dotties® od designérky Zuzany Šislerové.

Na vybavení dětského pokoje klademe vysoké nároky. Důkladně přemýšlíme o rozvržení zón, hledáme nejlepší místo pro umístění pracovního stolu a nezapomínáme na hrací koutek. Aby dětský pokoj nejen dobře vypadal, ale také sloužil, vybíráme nábytek praktický, s dostatkem úložných prostor. Nikdy však nezapomínejme, že zařizujeme pokoj pro dítě. A to potřebuje prostředí, ve kterém se bude cítit dobře. Představujeme vám kolekci dětského nábytku Dotties®, na kterém se podepsal citlivý přístup k dětskému světu autorky Zuzany Šislerové.

Vzpomněla jsem si na "prasátko jedním tahem"...

Kolekce Dotties® vychází ze zvířecího světa. Kterému dítěti by se nezalíbila komoda ve tvaru prasátka nebo noční stolek inspirovaný kočičkou? A co teprve spát ve vlastním domečku?
 
„Původně to byl návrh skříňky do jedné designerské soutěže. Ta měla naprosto volné zadání, jedinou podmínkou bylo využití dřeva. Vzpomněla jsem si tehdy na ten elementární symbol prasátka „jedním tahem“, který děti často kreslí, a napadlo mě zkusit z něj vytvořit nějaký nábytkový prvek. A tak vznikla komoda prasátko. Hned potom přišel nápad na kočičku,” říká k nápadu vytvořit nábytek ve tvaru zvířátek designérka Zuzana Šislerová.
 

Prasátko - na ponožky i tajné poklady

Praktická komoda zaujme všechny děti líbivým tvarem a hravým designem. 
 

Kočka nebo koťátko?

Komoda ve tvaru kočky se třemi zásuvkami spolehlivě schová veškeré spodní prádlo, ale třeba i sešity do školy. K postýlce pak doporučujeme noční stolek Koťátko se zabudovanou stolní lampičkou. Do zásuvky si může dítě schovat oblíbenou pohádkovou knížku a před usnutím si ji kdykoliv přečíst.
 

Usínání ve vlastním domečku

Dítě miluje skrýše, bunkry, vlastní svět. S ohledem na dětskou fantazii byla vytvořena i postel Domeček. Oceníte na ní zejména praktický úložný prostor, do kterého přes den můžete schovat přikrývky nebo třeba hračky. Až děti povyrostou, můžete domečkovou konstrukci snadno odmontovat.
 
Dětská kolekce Dotties® je vyrobena v umírněných barvách, ze kterých si vybere chlapeček i holčička. Protože dítě s nábytkem doslova žije, k výběru materiálu se přistupovalo zodpovědně. Do přírodně laděného pokoje se bude hodit povrch z přírodní bělené dubové dýhy, za rozumnější cenu pak varianta z laminované dřevotřískové desky. Čela zásuvek kolekce Dotties® jsou zdobena roztomilým jemným puntíkatým vzorem. Ve tvaru velkého puntíku jsou i úchytky nábytku.
 
Každý rodič při výběru dětského nábytku bere v potaz bezpečnost. Kolekce Dotties® je vyrobena s ohledem na každodenní používání, kterému je přizpůsoben její vzhled. Na nábytku proto nenajdete ostré hrany - vše je zaobleno, aby nedošlo k nežádoucímu poranění. Zásuvky se hladce vysouvají a jsou opatřeny zarážkou, která zabraňuje jejich úplnému vysunutí.
Dětský nábytek Dotties® zakoupíte na e-shopu www.pekny-nabytek.cz.
22.06.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444