10 důvodů proč si zasklít lodžii

Jestliže bydlíte v paneláku, nemáte místa nazbyt. Určitě jste rádi, že máte navíc alespoň balkón nebo lodžii. Když si ji necháte ještě navíc zasklít, získáte pokoj navíc. To je nejspíše ta hlavní výhoda.

V tomto jednoduchém článku si shrneme 10 hlavních důvodů, proč do zasklení lodžie investovat. Jdeme na to.

1. Zvýší se bezpečnost

Zasklením zabezpečíte nejen lodžii, ale i celý byt. V lodžii tak můžete po zasklení nechávat i věci, které jste si předtím kvůli možným zlodějům na lodžii nechat nedovolili.

2. Lodžie bude čistá

Zasklení zabrání tomu, aby vám na lodžii lítalo zvenku listí, prach a jiné nečistoty. Nebude tam ani sněžit a pršet. Lodžie tak bude čistší a lákavější k častějším návštěvám a posezení.

3. Nezmokne prádlo

Sušíte-li na lodžii prádlo, můžete v klidu odejít z domu bez obav, že by vám nečekaně zmoklo prádlo nebo jiné věci, které na lodžii nebo balkóně skladujete.

4. Místo pro odpočinek nebo večerní drink

Získáte nový pokoj. Když si jej vhodně zařídíte, můžete tam mít pohodlný povalovací koutek na odpočinek, můžete tam snídat nebo večer popíjet víno.

5. Tepelná izolace

V chladnějších měsících, kdy doma musíte topit, vám zasklený balkón zlepší tepelnou pohodu. Funguje jako tepelná i zvuková izolace hlavně pro ten pokoj, odkud se na balkón vchází. V zimě je na zaskleném balkóně teplota jen mírně vyšší než venkovní teplota, není tedy vhodné zde mít rostliny. Přesto si i v zimních dnech budete na balkóně užívat pohodu.

6. Zvýší se hodnota bytu

Investicí do zasklení lodžie nebo balkónu zvýšíte trvale hodnotu bytu. Budete-li jej v budoucnu prodávat, svou investici do ceny bytu určitě započítejte.

7. Odhlučnění bytu

Zasklením lodžie výrazně odhlučníte pokoj, ze kterého se na lodžii vchází. Jestliže je to z ložnice, pak je odhlučnění obzvlášť důležitý bonus zasklení.

8. Pro kočárek s dítětem

Děti vždycky lépe spí na čerstvém vzduchu. Zasklením lodžie získáte místo, kam můžete dát kočárek se spícím dítětem za každého počasí.

9. Zasklení pro kočky

Máte-li domácí mazlíčky, obzvláště kočky, zasklení je opět prospěšné. Kočky neseskočí dolů a navíc jim na lodžii můžete umístit kočičí záchod.

10.  Zimní sklad zeleniny

V neposlední řadě můžete v zasklené lodžii v zimních měsících skladovat brambory a jinou zeleninu bez obav, že by vám zmrzla. Tedy pokud neudeřily opravdu silné mrazy. Stejně tak tam můžete dávat cukroví či vánoční bramborový salát.

Důvodů pro zasklení lodžie je víc než dost. Stačí vybrat spolehlivou firmu a můžete do svého bytu účinně zainvestovat.
13.10.2017 | PR
  • Svět oken

    Společnost Svět oken se specializuje na prodej a montáž plastových a hliníkových oken, interiérových a vchodových dveří, stínící techniky a garážových vrat. Navíc realizujeme zasklení balkonů a lodžií. Nabízíme široký sortiment služeb; nezávazná kalkulace zdarma, technické a finanční poradenství, zaměření a montáž.  Získejte od nás jedny z nejlepších cen na trhu a akční slevy. Nabízíme široké spektrum výrobků a kvalitních služeb, které jsou ověřeny nespočtem spokojených klientů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444