Technologie & design

Projekt Technologie & Design jako součást letošního ročníku veletrhu MOBITEX najdete na 700 čtverečních metrech v pavilonu A2. Velkoryse koncipovaná expozice prezentuje interiéry se zabudovanou špičkovou technikou a představuje zároveň nové trendy z oblasti elektroniky využívané v domácnosti.

Rozdělena je do tématických celků, takže každý člen domácnosti zde může vidět to, co ho zajímá a poučit se o nejnovějších možnostech, které skýtá trh. Představuje se zde kompletní vybavení místnosti, která má sloužit jako  domácí kino , další celek pod názvem "Zacíleno na audio nabízí jedinečný zážitek poslechu, neboť je vybaven reprosoustavami řady 800 D, což je inovovaná řada proslavených reproduktorů Nautilus s diamantovými výškovými reproduktory od firmy Bowers & Wilkins. Další části projektu Zastoupeno je vybavení jednotlivých částí interiéru, pořadatelé je nazvali interiérovými ostrůvky. V sekci obývací pokoj se návštěvníci setkají s různými designovými styly a směry a několika řadami reprosoustav, hi- tech pokojem včetně "neviditelného ozvučení". Pro hospodyně, které si chtějí poslechnout hudbu nebo sledovat film při přípravě jídla v kuchyni je určena část věnovaná technologiím v kuchyni, pro ty, jsou tu k vidění i technologická řešení v ložnicích, ve studentském pokoji a pracovně, která představuje řešení společností Inte a


Microsoft. Interiéry těchto dvanácti improvizovaných místností zařídili přední výrobci nábytku, technické vybavení a odbornou garanci poskytlo Studio Jasyko. Po celou dobu konání veletrhu je zde zájemcům k dispozici poradenství a profesionální servis.

 

24.03.2006 | redakce Bydlení.cz
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444