Soutěž o 3 americké litinové pánve

Litinové pánve a nádobí americké značky Lodge lze použít nejen na grilu a přímém ohni, ale také na plynových a elektrických sporácích, v troubě a zejména na indukční desce. Čím častěji se litinové nádobí Lodge používá, tím lepších výsledků s ním u grilu i v kuchyni docílíte. Navíc při správné péči vydrží i déle než 100 let. Chcete vařit v nezničitelném nádobí? Máte možnost získat jednu ze tří litinových pánví v soutěži.

Možná jste také vy po své babičce zdědili litinový hrnec, na který nedáte dopustit. Čím to je, že té nejlepší chuti pokrmu dosáhnete přípravou jen v tomto hrnci? Čas litinovému nádobí totiž přeje - čím je starší, tím lépe se v něm vaří.

Z čeho je tvořen povrch litinového nádobí Lodge?

  • Jedná se to tzv. „seasoning“  - označuje se tím již z výroby zapečený jedlý olej do povrchu litinového nádobí. Tak se vytvoří ochranný povlak. 
  • Vytváří přirozený, snadno udržovatelný povrch, kterým litinové nádobí Lodge proslulo. A bez chemie!
  • Čím více nádobí používáte, tím lepší vlastnosti díky „seasoningu“ získává.
  • „Seasoning“ sami vytváříte, udržujete i renovujete a díky němu litinové nádobí může sloužit i více než 100 let.

 

Pojďme vařit!

Litinové nádobí je vhodné na tepelnou úpravu jídla na tuku. S tímto nádobím se můžete pustit do restování, grilování, smažení, fritování, pečení nebo dušení. U litinového nádobí Lodge oceníte jeho možnost použití na indukčních deskách, plynových i elektických sporácích, v troubě, na grilu i otevřeném ohni. (Upozornění: Nepoužívejte jej v mikrovlnné troubě.)

Výrobce, který dbá na kvalitu i životní prostředí

Historie značky Lodge sahá až do roku 1896, kdy Joseph Lodge založil svou první slévárnu a založil tím i odkaz kvality, který přetrval dvě světové války a stále je v rukou rodiny. Lodgovi potomci stále pokračují ve vývoji produktů a snaží se neustále zlepšovat výrobní metody. Lodge vždy dbal na životní prostředí a výroba produktů Lodge byla ekologická ještě dříve, než byla ekologičnost v kurzu. Nádobí značky Lodge proto není symbolem nepřekonatelné kvality nadarmo. Litinové nádobí Lodge je to nejlepší, v čem budete kdy vařit.

bydlinek Soutěž o 3 litinové pánve značky LODGE 
Kvalitní a téměř nezničitelnou pánev můžete nyní vyhrát v soutěži. Stačí odpovědět na otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu hledejte na stránkách: www.grilovani.cz. Soutěž trvá do 11. 12. 2016. Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům: Adriana Chudárková, Lada Spurná, Věra Nunvářová

28.11.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444