Designové radiátory v novém studiu

Soutěž s firmou LAURENS

Společnost Laurens otevírá nové radiátorové studio v Praze, ve kterém může každý zákazník využívat zcela nových služeb, které mu pomohou v rozhodování a usnadní nákup. Na vlastní oči se bude moci přesvědčit o designu nebo se poradit s bytovým architektem. Společnost Laurens si navíc pro čtenáře BYDLENI.CZ připravila soutěž.

Nově otevřené Radiátorové Studio LAURENS je součástí zcela nové rezidence „Paví vrch“ a naleznete jej na adrese Radlická 68, Praha 5. V radiátorovém studiu na vás čeká zcela nový a svěží design interiéru, nevšední designové radiátory a především tým profesionálů, jejichž prioritou je spokojenost zákazníků.
Bytový architekt k vašim službám
Nově můžete kromě standardní pomoci s výběrem designových radiátorů ve studiu Laurens využít služby bytového architekta, který ve spolupráci s firmou Laurens nabízí poradenství a zpracování návrhu dispozičního řešení místnosti. Zájemcům poradí s materiálovým a barevným řešením interiéru. Bytový architekt dokáže naslouchat přáním a je schopen vytvořit interiér na míru. Výsledkem bude návrh s radiátory obsahující 2D výkresy i 3D vizualizace vycházející z vhodného dispozičního řešení, barevné kombinace a materiálů, návrh řešení nábytku a doplňků. Schůzku u zákazníka doma nebo v Radiátorovém studiu Laurens nutno domluvit předem.
Kompletní služby Radiátorového studia Laurens
 
  • Pomoc s výběrem designového radiátoru, jak si vybrat z nabízených 60ti modelů ten, který ozvláštní byt či dům a zároveň dokonale navodí atmosféru teplého domova.
  • Vytvoření  3D modelu radiátoru a jeho zapracování do 3D návrhu celého interiéru - v případě zájmu je možno zajistit za poplatek kompletní služby architekta, který pomůže při rozhodování a výběru radiátoru.
  • Rychlé dodání některého z 20ti modelů radiátorů, které jsou ve vybraných velikostech a barvách k dispozici skladem.
  • Spočítání výkonu radiátoru pro místnost, kde bude umístěn. Orientační hodnoty budou poskytnuty již při první návštěvě Radiátorového studia nebo on-line pomocí kalkulačky na webu. Přesný výpočet pak za předem dohodnutou cenu lze dodat od partnerských projektantů společnosti Laurens.
  • Přizpůsobení velikosti radiátoru konkrétnímu interiéru - vybírat lze z mnoha rozměrů a provedení. Některé modely radiátorů lze vyrobit na míru.
  • Doporučení barvy nebo povrchu radiátoru tak, aby skvěle ladil s konkrétním interiérem. Široká škála barev a povrchových úprav je doménou společnosti Laurens.
  • Volba vhodného připojení dle rozvodů - je možno přizpůsobit připojení radiátoru na míru a zajistit adekvátní řešení.
  • Zajistění příslušenství k radiátoru (ventily, krytky, šroubení aj.), tak, aby celkový dojem i funkčnost stoprocentně odpovídaly představám.
  • Bezpečná a rychlá doprava zakoupeného radiátoru zcela zdarma. Zakázku lze také odeslat za poplatek přepravní službou. Výběr přepravce je volen tak, aby bylo zajištěno co nejbezpečnější a nejrychlejší doručení s veškerým komfortem.
  • Zajištění instalace radiátoru i případná úprava rozvodů některým z autorizovaných partnerů Laurens.
  • Renovace historických a životně významných radiátorů
  • Pomoc s instalací -  zaměstnanci Laurens nebo jeho extérní specialisté z obchodní sítě radiátory nejen nainstalují, ale i pomohou, popř. doporučí, další příslušenství a doplňky k radiátoru tak, aby splňoval nejen požadavky na funkčnost, ale především dotvářel celkový vzhled interiéru.
Radiátory na veletrhu
Radiátory Laurens včetně všech novinek si můžete prohlédnout na veletrhu ForTherm ve dnech 17.- 21.9.2013 v hale č. 4 na výstavišti PVA Letňany v Praze, stánek č. 4C4.
 
bydlinek
Soutěž o vstupenky na veletrhy + výhodná sleva na radiátory 
Navštivte veletrh ForTherm a souběžně probíhající veletrhy ForArch, ForWood, ForWaste, Bazény zcela zdarma. Se společností LAURENS prvních 15 správných tipařů získá vstupenku na veletrh v hodnotě 120,-Kč. Všichni správní tipaři obdrží navíc jako poděkování slevový poukaz na nákup designového radiátoru Laurens ve výši 10 % nebo exkluzivní službu architekta v hodnotě 3.000 Kč zdarma k vybranému radiátoru, kterou mohou uplatnit v Radiátorových studiích Laurens v Brně nebo Praze, pokud se rozhodou ke koupi radiátoru Laurens.

Soutěž byla ukončena.
05.09.2013 | redakce Bydlení.cz
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444