ARSSTAV staví i obnovuje

Pojem stavební firma spojujeme sice nejčastěji s představou novostavby, tedy bydlení, jehož historie se teprve začíná, její služby však potřebujeme také, chceme-li zásadně zlepšit své stávající bydlení či předejít nebo zabránit škodám, které stavbám způsobuje čas.

Brněnskou stavební firmu pod názvem ARSSTAV založil ing. Miroslav Hošna už před patnácti lety. Za tuto dobu má firma za sebou řadu úspěšných realizací. Jejích služeb využívají zákazníci, kteří si chtějí postavit nový rodinný dům, ale i ti, kteří řeší pořízení nového bydlení nebo i pracoviště půdní vestavbou nebo nástavbou. ARSSTAV provádí také rekonstrukce stávajících objektů, včetně interiérů, k jeho specialitám patří stavby interiérových i venkovních krbů a krbových obestaveb. Služby firmy zahrnují samozřejmě rovněž projekční činnosti - od zpracování projektové dokumentace ke stavebnímu povolení, přes zpracování prováděcí dokumentace stavby, zaměření stávajícího stavu stavby, výkon inženýrské činnosti až po technický dozor investora.
Častým problémem starších staveb bývá vlhkost zdiva. Příčinou vlhkých map a následně vytváření solných výkvětů a rozpadu omítek nadzákladového zdiva je kapilární vzlínající vlhkost, pronikající přes porušenou hydroizolaci.
Obnovení těchto izolací provádí firma ARSSTAV strojním podřezáním řetězovou pilou s vložením polyetelenové folie, popřípadě postupným podbouráním v případě kamenného zdiva. Provádí rovněž obnovy svislých hydroizolací a vodorovné izolace podlah proti vlhkosti a radonu. Zatímco stavební práce ARSSTAV uskutečňuje převážně v Brně, obnovení izolací nabízí zákazníkům po celé jižní Moravě.
Pečlivé sledování vývoje v oblasti stavebních materiálů, stavební chemie a moderních technologických postupů firmě umožňuje nabízet zákazníkům kvalitní práci a také nestandardní řešení neobvyklých stavebních problémů. Vznikla díky tomu řada zajímavých atypických nových rodinných domů, ale i realizací, které svědčí o tom, že odborně, citlivě a kvalitně provedená rekonstrukce stávajícího domu je dílem, které jeho majiteli může přinést stejnou nebo třeba i větší radost než novostavba.
20.01.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444