Zpříjemněte si péči o domácnost

Soutěž o praktické balíčky prostředků pro domácnost

Úklid domácnosti je pro většinu z nás téměř každodenní rutinou. Kdo by nechtěl voňavou a krásně čistou toaletu, prádlo plné svěžesti či umyté nádobí? Přinášíme vám několik tipů, které vám s jednotlivými kroky pomohou. Zkuste štěstí v soutěži o balíček pracích prostředků, tablet do myčky a dalších potřeb.

Snadné dávkování a skvělý výsledek praní

Praní může být ještě pohodlnější a výsledek ještě lepší, pokud zvolíte prací kapsle Persil Discs 4in1 se čtyřmi komorami a Deep Clean technologií. Ty, jak jejich název napovídá, v sobě kombinují hned čtyři klíčové vlastnosti, které zajistí perfektní výsledek praní. Spolehlivě odstraní i odolné skvrny, prádlo rozzáří, zajistí dlouhotrvající svěžest a zároveň pečují o textilní vlákna. Tak jako jiné prací kapsle i Persil Discs 4in1 vynikají snadným dávkováním. Stačí vložit jednu kapsli přímo do bubnu pračky. Volit můžete ze dvou variant: Universal pro bílé a stálobarevné prádlo a Color pro barevné.
 

Mějte vůni svého šatníku pod kontrolou

Aniž bychom si to uvědomovali, náš outfit do sebe neustále vstřebává atmosféru dne nejen prostřednictvím vůní, ale i pachů. Kromě potu, kosmetiky a parfémů se tak do tkanin dostávají i pachy smogu, prachu, cigaret stejně jako různých jídel, které během dne připravujeme či konzumujeme. Díky novince Silan Fresh Control zůstane vaše oblečení plné svěžesti bez ohledu na to, co během dne zažijete. Jejím tajemstvím je jedinečná technologie Odor Neutralization Technology, která prostřednictvím speciálních mikrokapslí naplněných parfémem chrání oblečení před nežádoucími pachy a udržuje ho dlouho svěží. Novinka je k dispozici ve dvou variantách: Silan Fresh Control Cool Fresh a Silan Fresh Control Floral Crisp.

Luxusní péče o vaši toaletu

Bref se inspiroval posledními trendy a představuje prémiové WC bloky Bref De Luxe, které provoní vaši toaletu či koupelnu neodolatelnou vůní cedrového dřeva, jasmínu či bergamotu a zároveň uchovají záchodovou mísu déle čistou a svěží. Kromě neodolatelné vůně bojuje Bref De Luxe účinně proti vodnímu kameni a vytváří aktivní pěnu, která vaši toaletu důkladně vyčistí a udržuje déle čistou a svěží. Bref De Luxe k dispozici ve třech vonných provedeních s prvky jasmínu, papáji, orchideje, cedrového dřeva, bergamotu nebo zázvoru: Lovely Jasmine, Magic Moonflower a Delicate Magnolia. 
 

Chtějte pro své nádobí víc

Tablety do myčky Somat GOLD obsahují recepturu s hloubkovým čištěním Deep Clean technology. Díky ní dokáží odstranit zaschlé škrobové skvrny i silné připáleniny. Aktivní látky proniknou dovnitř struktury skvrn a účinně je rozloží. Tablety obalené ve folii rozpustné ve vodě jsou připravené rovnou k použit a dostupné jsou v praktickém, opakovaně uzavíratelném obalu. Somat GOLD tablety jsou multifunkční, není k nim proto třeba přidávat sůl ani leštidlo.

Soutěž pro čtenáře BYDLENI.CZ

A protože osobní zkušenost bývá tím nejlepším, připravili jsme pro vás soutěž o tři balíčky obsahující právě prací kapsle Persil Discs 4in1, novou aviváž Silan Fresh Control, WC blok Bref De Luxe a multifunkční tablety do myčky Somat GOLD.

bydlinekVyhrajte 3x balíček potřeb pro domácnost
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu hledejte na www.silan.cz. Soutěž trvala do 26. 4. 2020. Výhercům gratulujeme: Monika Stará, Alena Královská, Marie Svobodová

02.04.2020 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444